kasparek_baby
23. čer 2015

Dětské oblečení na jaro a léto: Najděte to pravé!

Dětem bývá jedno, jestli venku prší nebo pálí sluníčko – venku je zkrátka větší zábava! Na jarní počasí se ale nedá spolehnout a nikdy si nevíte, jestli vás přes den čekají letní teploty nebo třeba kroupy. Proto je výběr jarního oblečení právě ten nejsložitější. Poradíme vám, s jakými kousky vaše děti přežijí jaro bez úhony.

Voděodolnost – klíčová vlastnost jarní výbavy Na jaře často prší a nic neláká ke hře tak jako louže. Základním kusem je tedy dětská nepromokavá bunda. V poslední době se velké oblibě těší softshell, který je ideálním materiálem pro outdoorové aktivity.
Tip: Na jarní procházky nezapomeňte přibalit dětskou pláštěnku, ale myslete na to, že není prodyšná a sice ochrání před deštěm, ale zato se pod ní děti zpotí. Určitě ji tedy nepoužívejte jako náhražku bundy.

Při vybírání dětské bundy dbejte na prodyšnost a kvalitu. A nepodceňte ani údržbu – když se materiál snadno pere, nemusíte děti omezovat v řádění.
Aby děti neprochladly Jaro je zrádné období – sluníčko krásně hřeje, ale zem je ještě studená a rýma na sebe nikdy nenechá dlouho čekat. Takže vždy přibalte jednu vrstvu oblečení navíc.

Kromě základní nepromokavé bundy dětem určitě pořiďte zásobu mikin – hodí se ke každé příležitosti, zahřejí a snadno se perou – co víc si přát?
Outdoorové kalhoty nebo tepláky jsou na jarní řádění naprosto ideální – naším favoritem jsou kalhoty Loap Kids Valerie – jsou nepromokavé, prodyšné a snadno se perou!

Triček není nikdy dost Tričko je nejzákladnějším kouskem v dětském šatníku a zásobu triček s krátkým i dlouhým rukávem oceníte v každém ročním období.
Aby vám nebylo líto, že v zápalu řádění vaše dítko tričko zničí, pořiďte hned několik obyčejných „na ven“, ve kterých si může vaše ratolest bez obav hrát kdekoliv, a která navíc v chladnějším počasí poslouží jako spodní termo vrstva.

Začni psát komentář...

Odešli