katy_nka
16. říj 2018
130 

Recenze kosmetika Baby sebamed - dětská mycí emulze extra jemná, krém na opruzeniny a dětské tělové mléko

30. črc 2020

V první řadě bych chtěla moc poděkovat Modrému koníkovi a firmě Sebamed za možnost testovat tyto produkty. Testovali jsme s mou dcerkou Ellou, které jsou nyní po testování necelé 2 měsíce. O této značce jsem slyšela samé dobré reference, tak mě moc potěšilo, že ji budu moci vyzkoušet. Ellinka má normální pokožku se sklonem k občasnému ekzému. Občas musíme promazávat části těla speciálním přípravkem na hodně suchou kůži, takže mě velmi zajímalo, jaká bude reakce na kosmetiku Sebamed.

Dětská mycí emulze:

Oceňuji vůni, která je velmi příjemná a decentní. Mycí emulze stačí opravdu trochu a malá je krásně umytá a voňavá. Ellinka měla po koupání kůži krásně vláčnou a hydratovanou. A jako bonus mě překvapilo, že si tento mycí gel velmi oblíbil náš tatínek, kterému také moc voní. 

Krém na opruzeniny:

U tohoto krému opět oceňuji krásnou vůni, o kterou ale u krému na opruzeniny úplně tak nejde. Krémem jsem začala zadeček mazat, když ho měla Ellinka trochu červený. Byla jsem zvědavá, po kolika použitích se jí zadeček zlepší. Přebaluji tak po 3 hodinách a po 2 použitích jsem viděla zlepšení. Když ho porovnám s jinou kosmetikou na opruzeniny, kterou mám doma, tak bych řekla, že tento krém pomáhá docela pěkně. Mám zkušenost s lepším, ale i horším krémem. Ten lepší krém, ale zanechává na kůži bílý film, což mně osobně moc nevyhovuje. Zase ale hned zabere do dalšího použití. Velmi se nám osvědčilo tyto dva krémy střídat. Když je zadeček hodně červený použiji osvědčený krém, který zabere hned, dál pak používám na většinu přebalování krém Sebamed, protože oceňuji, že po něm nemá Ellinka bílý zadeček a záhyby okolo. Až mi krém Sebamed dojde, určitě ho koupím znovu a budu je dál takto střídat.

Dětské tělové mléko:

Moc jsem se těšila, až napíšu recenzi na toto mléko. Za mě je NEJVĚTŠÍ PECKA z testovacích produktů. Krásně voní a krásně se roztírá, což je pro mě velmi důležité. Mám moc ráda, když je moje miminko po namazání voňavé a když se krém dobře roztírá po kůži. Mléko se rychle vsákne a hydratuje. Koupeme a mažeme každý 2. den. Kůže je i druhý den krásně hydratovaná a vláčná. Žádná vysušené místa na těle Ellinka nemá a náběh na ekzém tedy vůbec ne.

Ještě jednou moc děkujeme za možnost vyzkoušení těchto produktů!  Za nás, včetně našeho tatínka, rozhodně doporučujeme!!! 

#test_sebamed3

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli