matulka93
    16. říj 2018    Čtené 173x

    Testujeme kosmetiku Baby sebamed

    Zdravím všechny maminky  🙂 


    I my s krásnou Nicolkou testovaly 3 přípravky sebamed a to krém na zadeček, mycí emulzy a tělové mléko. Na první setkání, se mi zalíbila jemná příjemná vuně, která nebyla nijak přehnaně vyrazná (chemická 😀) jako nekteré přípravky bývaji. Tělové mlíčko jsem zkusila hned na předloktí, krásně se roztíralo i vsakovalo, nenechavalo mastný film- dobrý 🙂 



    Hned večer sme tedy vyzkoušely všechny tři přípravky. Jako první na řadu přišel mycí gel. Měla jsem trochu strach aby Nicolka na emulzi nereagovala, jelikož ma suchá místečka a ne kazdá kosmetika ji sedne.  Gel se moc dobře roztíral na mokré kůžičce, jemně pěnil, šel krásně smýt.  Pokožka po umytí byla hezky jemná, hydratovaná. 

    Po usušení přišlo na řadu tělové mléko. Krásně voní a vůně vydrží delší dobu, nevyprchá ihned po namazaní - super! Konzistence je příjemná, menší otvor na víčku napomáhá tomz, že na miminko nevymáčknete hodně mléka, které na malé tělíčko ani nepúotřebujete. Dobře se roztírá a výborně se vsakuje. Nezanechává mastný film. Pokožka je po mléku krásně jemná, hydratovaná, dokonce ani suchá místečka Nicolce nezustala - bomba! 🙂  Mléka stačí malé množství, takže lahvička vydrží dlouho. U nás ho používají i ostatní členové rodiny 🙂. 

    Jako poslední jsme použily krém na opruzeniny. Krém se stejně jako předchozí přípravky hezky roztíral, krásně vsakoval.  Jeho složení založený na přírodních olejích v kombinaci s mandlovým olejem, jojobovým olejem, avokádovým olejem a bambuckým máslem přispívá k ochraně pokožky v oblasti plínek. pH 5,5 podporuje tvorbu ochranné vrstvy na pokožce a pomáhá tím chránit před škodlivým vlivem výměšků, které způsobují podráždění kůže.Jelikož jsem zvyklá na husčí konzistenci, která se nevsákne do pokožky všechna a na pokožce vytvoří ochraný film, nejsem uplně přesvětčena jak by krém pomohl na opruzeniny. Zkušenost však nemám, možná by pomohl lépe možná ne. Třeba uvidíme až ta situace nastane  🙂 Každopádně je to jediný krém, který pomohl na rozbolavěnou zadní část těla, blízkému člověku, který s nepříjemným rozbolavěním na vnítřní straně půlek bojoval dlouhou dobu a nic nepomáhalo. Až krem na opruzeniny od Sebamed, krém vše sklidnil, poškození zmizelo do 2-3 dnů. 

    S kosmetikou Baby seebamed jsem však byla spokojená. Mezi klady by jsem zařadila i cenu, která neni přehnaně vysoká. Řadu na miminka by jsem doporučila i jiným maminkám 🙂 


    Společně s Nicolkou děkujeme za možnost testování. 

    janinka0809
    16. říj 2018    Čtené 357x

    Testovali jsme Baby sebamed

    Dovolte mi, abych vám doporučila kosmetiku Baby sebamed.

    Moc ráda se zapojuji do všech soutěží tady na koníku a měla jsem to štěstí když mě už potřetí vybral Modrý koník do testování o skvělou dětskou kosmetiku pro děti / maminky se s ní taky můžou umýt 😃 Doposud jsem vyzkoušela jen mycí gel ve vzorečku už nevím od koho, a vyhoval... Mám dvě dcerky - dvouletou a 7 týdenní a obě dvě se do testu zapojili.

    Nejdřív přišel balíček hned v pondělí a Neli měla radost, že ho může otevřít a prozkoumat. Vše si důkladně pročetla 😃 podávala mi příbalové letáky, a říkala že je nesmím vyhodit.

    Těšili jsme se na večer, vykoupala jsem obě dvě mycím gelem, po koupání jsem je namazala krémem a Majdy prdelku proti opruzeninám, a vše bylo ok, ta vůně byla příjemná, čistá taková svěží, nic nám nevadilo, opravdu to holkám sedlo parádně. Po celou dobu testů jsem si nevšimla, že by Majda měla reakci nebo náznak vysušení kůže. Ale Nelinka má sem tam místa suchá, (před rokem kožní řekla že má atopak, který se ztratil) ale taky to mohla udělat změna aviváže. Obě mají vcelku krásnou pleť a kůži na jedničku. Nemáme problém používat jakoukoliv značku. Holkám se testování moc líbilo, koupali jsme ob den, ne každý den.

    PLUSY:

    - Krásná příjemná vůně

    - Snadné otevírání

    - hydratuje, vsakuje se

    - nenecha mastny film 

    - snadno se roztira

    MÍNUSY:

    - žádné jsme nenašli

    Závěr:

    Gel, krem a krem proti opruzeninam doporučuji všem maminkám. Hned od začátku jsem věřila, že nebudeme mit problem. Za nás prostě jednička s hvězdičkou. Děkuji koniku za možnost testovat. Bylo to super. Zase příště.

    Vaše Janina, Nelinka a Majda.

    barbarelka94
    16. říj 2018    Čtené 152x

    My a Baby sebamed🎀

    Když jsem se jeden den přihlásila do Modrého koníka a zjistila, že se pořádá soutěž o testování téhle kosmetiky ani jsem neváhala a zkusila štěstí. Samozřejmě jsem ani nepočítala s tím, že bych bych byla vybrána, protože v žádné soutěži jsem doposud nevyhrála, ale? Ano ! Štěstí mi dopřalo a byla jsem tam. Měla jsem obrovskou radost, protože jsem na tuhle kosmetiku slyšela jen chválu.

    Na testování nám přišla mycí emulze, tělové mléko a krém na opruzeniny, který se nám teď hodil při růstu zoubků😬 Už při otevření balíčku od Modrého koníka jsem byla ohromena jen tou vůni! Fůů, nic chemického , taková něžná, lehká a krásná vůně! Co Vám budu povídat, těšila jsem se na večer , kdy synovi napustím plnou vanu, udělám mu voňavou koupel a umyju vlásky!

    Co se týče mycí emulze, za nás fakt super! Opravdu stačí troška, výborně se roztírá a voní i dlouho po koupele. 

    Tělové mléko, prostě ta vůně je TOP, co mi trošičku vadilo, tak konzistence, mohla by být trošku hustější, ake určitě to neberu jako nějaký negativ ☺️👍

    A krém na opruzeniny? Musím říct, že za mě lepší než sudocreme, nevím, přijde mi že rychleji hojí, výborně se roztírá a opravdu stačí troška. 

    Celkově tahle kosmetika se mi líbí i diky svým vlastnostem. Hydratuje a směkčuje pokožku, opravdu nevysušuje, dobře se nanáší. Obsahuje výtažek z Heřmánku, nezanechává mastný film. A ANO! Zase ta vůně ! ☺️👍 Určitě tento výrobek doporučuji a budeme jej nadále používat.  Jsem spokojená já i syn!👍

    Tímto bych chtěla poděkovat Modŕemu Koníkovi za možnost testování ❤️🎀

    lulufafo13
    14. říj 2018    Čtené 209x

    Jak jsme s naší Julinkou testovali Baby sebamed 🙂

    Nejprve bych moc chtěla poděkovat týmu za to, že jsme byli vybráni a mohli jsme tak otestovat Sebamed. 

    Když jsem viděla testování na značku Sebamed, ani chvíli jsem neváhala a napsala jsem, jak to máme my s mazlením, ano přiznám se nedoufala jsem, že zrovna nás vyberou, protože se vždy hlásí spoustu maminek, ale doufala jsem, že by to vyjít mohlo. 

    Po nějaké době jsem ve zprávě od modrého koníka měla, že jsme byli vybráni na testování těchto produktů Sebamed, radost mi to udělalo neskutečnou a těšila jsem se až balíček dorazí a s malou ho začneme testovat. 

    Balíček podle instrukcí dorazil. S malou jsme balíček převzaly a ta volala "maminko jupí dárek" společně jsme pěkně zabalený balíček rozbalily, pokochaly jsme se, očichaly a vše pročetli a výrobky Sebamed - mycí emulzi, tělový krém a krém na prdelku jsme dali na místa a těšily jsme se společně na večer jak je začneme testovat. 

    Večer jsme napustily vanu a Julinka si mycí emulzi přemýstila ke svým hračkám do vany, tím nám dala na jevo, že je její. S mou pomocí jsem jí dala na ručičku mycí emulzi Sebamed a pěkně se začala mýt, s tím jsem jí pomohla a postupně jsme namydlyly celé tělíčko. Po koupání jsem Julinku osušila, vzaly jsme si tělové mléko Sebamed, daly si jej na ručičky obě dvě a promazali sme Julinčiné celé tělíčko a tím jsme se spolu i hezky pomazlily, já si zbylým mlékem promazala své ruce. Nakonec jsem i Juli namazala prdelku, protože na spinkání mívá ještě plínečku. Byly a jsme spokojené obě dvě.

    Po každodenním testování od obdržení těchto výrobků - mycí emulze, tělové mléko a krém na opruzeniny Sebamed máme jen samé kladné vlastnosti a jsme spokojeni 🙂


    MYCÍ EMULZE SEBAMED 

    - krásně voní
    - je jemná až heboučká
    - dobře se nanáší, nestalo se nám, že by se vylilo, díky otvoru pro nanášení 
    - dobře se emulze otvírá a zavírá
    - stačí opravdu malinko a hezky se vytvoří pěna, která krásně tělíčko umyje
    - hezky se roztírá - mydlí po tělíčku
    - dobře se smývá 
    - po koupání dětské tělíčko není vysušené a zůstává hezká příjemná jemná vůně
    - neštípe, když je třeba poranění, odření

    TĚLOVÉ MLÉKO SEBAMED

    - úžasně voní, vůně je jemná ale opravdu krásná a jde cítit ještě dlouho po nanesení
    - otvor pro nanášení mléka je malinký a super, tím dítko ani třeba já nevyplýtvám zbytečně moc mléka 
    - dobře se nanáší, roztírá - zvládne to i malé šikovné dítko, jako třeba ta naše holčička
    - dobře se mléko otvírá a zavírá
    - stačí ho opravdu trošičku nanést a trošička mléka promaže velkou plochu tělíčka, také veliká výhoda, že tak mléko vydrží dlouho
    - po nanesení a vmasírování na tělo je pokožka krásně jemná, nevysušená, hebounká
    - po nanesení nezanechává mastné stopy třeba na oblečení

    DĚTSKÝ KRÉM NA OPRUZENINY SEBAMED

    - je jemný
    - lehce a hezky voní 
    - dobře se nanáší
    - stačí ho trošičku



    Všechny tři výrobky od Sebamed - mycí emulze, mléko a krém na opruzeniny si u nás našly místo, každodenní využití, a musím říct, že jsem nenašla zatím po každodenním používání, od té doby co nám přišly, opravdu žádnou negativní vlastnost a jsme zatím maximálně spokojeny jak já tak i Julinka, nejraději bych je používala sama, a co jsem se dívala, ani jejich ceny nejsou zlé a moc mě překvapilo, že opravdu nanesu trošičku a tou trošičkou namažu a umyji krásně celé tělíčko malé.

    A když se nedívám Julinka si je bere, půjčuje, hlavně krém na oprozuniny pro své panenky. Tohle testování jsme si se Sebamed opravdu užily, mažeme se, koupeme se, mazlíme se s nimi dále a myslím, že dlouho ještě budeme, jak nám dojde mycí emulzi, chci vyzkoušet tu mycí emulzi Sebamed v pěně, pak chci vyzkoušet od Sebamed něco i pro sebe, manžela. 

    Doma nám už i od Sebamed přibyl pro malou šampon, který jsem díky tomuto testování koupila a musím říct je taky super. Ráda tyhle Baby sebamed výrobky dále doporučím a s dalšími se ráda seznámím.

    andrejkakubik
    13. říj 2018    Čtené 243x

    Testujeme značku Baby sebamed

    Když jsem uviděla, ze se hledají maminky na testování této kosmetiky tak jsem se přihlásila abych zjistila zda je kosmetika tak skvělá jak všichni říkají. Ze začátku jsem měla trošku obavy zda stihneme všechny přípravky otestovat, byla jsem totiž v 38. týdnu těhotenství. Naštěstí se vše zvládlo a testovali obě naše dcery. Na testování nám přišel dětský krém na opruzeniny, dětská mycí emulze extra jemná a dětské tělové mléko.

    Dětský krém na opruzeniny

    Když jsme začali testovat tento krém tak starší dcera měla malinké opruzeniny na zadečku. Po natření krému se opruzeniny lepšili až úplně zmizeli. Mladší dcera měla jemně načervenalou prdelku, která se zatím zlepšuje.

    Klady

    • Dobře se roztírá a vsakuje do pokožky
    • Krásně voní 

    Zápory 

    • Žádné jsem nenašla

    Dětská mycí emulze extra jemná 

    Na testování tohoto výrobku jsem se těšila nejvíce. Jelikož holky milují vodu už od doby co byly v bříšku. 

    Klady

    • Jemná a příjemná vůně
    • Jemně pění a dobře se smývá
    • Nevysušuje pokožku 

    Zápory 

    • Žádné jsem nenašla

    Dětské tělové mléko 

    Obě dcery mají citlivější pokožku. Avšak i u tohoto krému jsme naprosto spokojení. 

    Klady

    • Dobře se roztírá a vsakuje do pokožky
    • Krásně voní - vůně jde cítit i delší dobu po namazání
    • Pokožka je po namazání hydratovaná a příjemně jemná 

    Zápory 

    • Žádné jsem nenašla

    Závěrem testování bych chtěla poděkovat Modrému koníkovi za testování této kosmetiky a zároveň bych ho chtěla doporučit všem maminkám, které ještě váhají při výběru kosmetiky.


    PS: Jelikož naše testování bylo ze začátku náročné mám fotky v jiném přístroji, doložím hned jak se k němu dostanu 🙂.

    iviiii
    4. říj 2018    Čtené 150x

    Naše první testování kosmetiky Baby sebamed

    Začlo to tím, že se mi celý týden nic nedařilo a vše bylo uplně jinak než bych si představovala, ale pak se na mě jeden den usmálo štěstí a já koukala, že jsme byli poprvé v životě vybráni na testování tady na Modrém koníku. To bylo radosti, že jednou nebylo zbytečné se zúčastňovat soutěže 🙂

    Balíček dorazil přesně podle instrukcí, milý a šikovný pán doručovatel nám ho donesl až ke dveřím, chlapsky se se synem pozdravili a syn se cítil velice hrdě, že dostal ve svých dvou letech svůj první balíček. Sám si ho vybalil, pročetl, očuchal a vypadal... Velmi spokojeně 🙂

    Večer začalo naše první testování, upřímně přiznám, že synovi trvalo 3 dny, než vzal do ruk něco jiného, než svůj oblíbený sprcháč (holt zvyk je železná košile) Už jsem si myslela, že budem muset počkat, až se narodí sestřička a pak teprve na někom testovat. 🙂 Naštěstí vše dobře dopadlo a začlo tedy naše první testování. Čekala jsem, že sprcháč nebude mít žádnou vůni (na což já si docela potrpím) ale opak je pravdou, má jemnou příjemnou vůni, která dlouze vydrží a všechna čest - voní i příteli. Jemně tak akorát pění takže mu dáváme 100%.

    Krémy jsme vyzkoušeli také hned po koupání a protože se syn toho chopil jako správný chlap a hned tuby pořádně chytl a zmačkl, tak jsem byli hned namazaní oba (ale aspoň můžu i já potvrdit, že i krém krásně a dlouze voní, dobře se rozmazavá a rychle vsakuje).

    Tímto bych chtěla velmi poděkovat za možnost vyzkoušet novou kosmetiku, co nevidět vyzkouším i na novorozené holčičce, ale už teď vím, že budu všude vřele doporučovat a dále používat. 🙂

    #test_sebamed3
    Hlásíme, že naše testování vesele pokračuje. I když má Kubík rýmu jako trám a leze mu už druhá stolička. Pokaždé, když se mu prořezávají zoubky trpí na malé opruzeniny. Po té co jsem večer namazala zadeček krémem od sebamedu, do rána nebylo po začervenání ani památky😉 Takže sebamed u nás jenom boduje👍

    #test_sebamed3
    Někdy ty moje dva rarášky je těžké dostat do pyžámek. Nejraději po koupání dělají binec v peřinách a nemají rádi, když je zdržuji mazaním. Proto jsem ráda, že tělové mléko sebamed se rychle roztírá, nezanechá mastný film a kluci jsou spokojení, že můžou dál vesele blbnout😀

    #test_sebamed3
    Milujeme chvilky, kdy se na chvíli zastavíme a užíváme si jeden druhého. Ta vůně miminka se mi snad nikdy neomrzí. Kosmetika sebamed se už 3 den stala našim věrným společníkem a jsme velice spokojeni😉

    Testujeme kosmetiku 😍❤️ Vojta se toho ujal sám 😂❤️ #test_sebamed3

    (2 fotky)
    andreavyk
    Zpráva byla změněna    25. zář 2018    

    #test_sebamed3
    Dnes jsme s klukama poprvé vyzkoušeli mycí emulzi od sebamedu a zatím jsme naprosto spokojeni. Emulze má krásnou ale nijak přehnanou, jemnou vůni. Pokožku nijak nedráždí, krásně myje a jemná vůně je na tělíčku cítit I po koupání. Za nás palec nahoru👍

    Tak nám přišla tahle parádní kosmetika pro děti na testování 🙏🏼 Vojta už se vrhl na rozbalování a jakoby věděl, že je pro něj 😂😍
    Už se těším až vyzkoušíme 😍 děkujeme za možnost vyzkoušení 💗 #test_sebamed3

    (2 fotky)

    #test_sebamed3
    Dnes nám dorazil balíček s kosmetikou sebamed. Kubík si vše náležitě rozbalil a musíme pochválit krásnou ,,miminkovskou'' vůni. Už se těšíme večer do vany 😉

    Maminky, jak jsou na tom s péči o děťátko jejich tátové? Zvládají situaci nebo panikaří? Krmí, koupou, natírají a přebalují? Prozraďte nám vše, ať se trochu pobavíme.

    Ale ne moc, jen tak laskavě, protože co bychom bez našich mužů dělaly? ☺

    Pokud jim chcete péči usnadnit, tak sáhněte po značce Baby sebamed. S námi ji můžete otestovat.

    https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-baby-sebamed-xr8ksn/

    #test_sebamed3

    konik_testuje
    12. zář 2018    Čtené 2556x

    Vaše zkušenosti s Baby sebamed

    Aktualizace: recenze maminek na kosmetiku Baby sebamed, které ji se svým miminkem zkoušely v pohodlí domova, si můžete přečíst v našem fóru. 

    ---

    Být maminkou je krásná role. Víme, že pro své děťátko děláte vše – aby bylo spokojené, čisté, nakrmené a v pohodlí. Můžete vůbec udělat i něco navíc? Možná ano.

    Výběr věciček do výbavičky, výběr kosmetiky pro jeho jemnou pokožku... Vždyť na každém detailu záleží, a proto vám přinášíme testování kosmetiky Baby sebamed, která splňuje vaše přísné požadavky. 

    Co budete testovat

    K otestování vám zašleme komplexní balíček – ideální pro mytí, péči i přebalování, aby bylo vaše děťátko v pohodlí a v pohodě. 🙂

    BABY SEBAMED DĚTSKÁ MYCÍ EMULZE EXTRA JEMNÁ

    Dětská mycí emulze je doporučována ke každodennímu mytí dětské pokožky. Díky svému pH 5,5 podporuje vývoj a obnovu přirozeného ochranného pláště. Upevňuje odolnost citlivé dětské pokožky. Je 100 % bez mýdla a alkalických složek. Obsahuje sacharidový tenzidový komplex, který zajišťuje velmi jemné mytí a podporuje ochranu pokožky před vysoušením, a alantoin pro zklidnění pokožky. Součástí složení je změkčující skvalen, který dodává dětské pleti potřebné lipidy. Neobsahuje formaldehyd, nitrosamin a dioxin.

    BABY SEBAMED DĚTSKÉ TĚLOVÉ MLÉKO

    Dětské mléko zajistí citlivé dětské pokožce jemnou ochranu. Je vhodné pro péči o celé tělo po koupeli. Díky svému pH 5,5 podporuje vývoj a obnovu přirozeného ochranného pláště. Účinný hydratační a změkčující komplex se rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Upevňuje odolnost citlivé dětské pokožky. Součástí složení je heřmánkový extrakt, který působí proti podráždění a zanícení pleti, a alantoin zklidňující pokožku. Neobsahuje formaldehyd, nitrosamin a dioxin.

    BABY SEBAMED DĚTSKÝ KRÉM NA OPRUZENINY

    Dětský krém je vhodný pro pokožku pod plenami a chrání před vznikem opruzenin. Díky svému pH 5,5 podporuje vývoj a obnovu přirozeného ochranného pláště. Krém přináší rychlé zklidnění plenkové dermatitidy a chrání před agresivními látkami, které mohou způsobit podráždění. Upevňuje odolnost citlivé dětské pokožky a poskytuje účinnou úlevu. Součástí složení je titanium dioxid vytvářející ochrannou bariéru proti vlivům agresivních exkrementů, které mohou způsobovat zanícení. Extrakt z heřmánku zklidňuje a působí protizánětlivě. Neobsahuje formaldehyd, nitrosamin a dioxin. Používejte na celou oblast intimních míst a zadečku po koupeli a každé výměně plenek.

    Za vznikem této značky stojí německý lékař Heinz Maurer, který se na dermatologické klinice Univerzity Bonn zabýval léčbou ekzematické pokožky. V roce 1952 dostal převratný nápad - koupat pacienty v přípravku bez obsahu alkalických složek. Výsledky tohoto pokusu byly ohromující, díky čemuž se doktor Maurer pustil do vývoje vlastních produktů a založil značku sebamed. Řada Baby sebamed s pH 5,5 přináší dětské pokožce tu nejjemnější péči již od prvního dne. Kosmetické přípravky Baby sebamed se vyznačují výbornou snášenlivostí, díky níž jsou vhodné i pro děti s atopickou a ekzematickou pokožkou a jsou klinicky i dermatologicky testované.

    Koho hledáme

    Na testování balíčku hledáme 10 maminek miminek, které nosí plenu a občas se jim objeví nějaká opruzenina, mají citlivou, ale klidně i normální pokožku.

    Hledáme takové maminky, které se značkou nemají zatím žádné zkušenosti.

    Jak se zapojit

    Máte zájem o balíček Baby sebamed? Tak neváhejte a napište komentář pod tento článek, ve kterém zodpovíte otázku:

    Kdy je váš nejoblíbenější čas mazlení?

    K odpovědi na otázku připište taky věk svého mrňouska, informaci, zda přebalujete a to, zda jste o kosmetice již slyšela.

    Čas na zapojení máte do neděle 16. 9 a v pondělí 17. 9  vybereme 10 maminek, které se svým mimčem Baby sebamed otestují.

    Držíme vám proto palce a těšíme se na vaše komentáře,

    konik_testuje

    Holky, víte, že pro vás připravujeme testování značky Baby sebamed? Ano, tato velice oblíbená značka se opět vrací na naše stránky, aby pečovala o pokožku vašich miminek.

    Nás ale zajímá, kdo značku nezná? Nebo zná a nevyzkoušel? Dejte nám vědět, protože právě vás hledáme!

    #test_sebamed3