kizii
20. črc 2018
230 

Canpol Babies - zázrak pro prsa?

Když jsem zjistila, že jsem byla vybrána na testování odsávačky Canpol Babies, hned se mi rozzářily oči, že konečně budu moct poprvé vyzkoušet i tuhle techniku "kojení" 😌😄

Testovat jsem začala až druhý den po rozbalení balíčku. Jelikož jsem antitalent a jak věci vůbec fungují zjišťuji až postupem používání výrobku 😇 

Ale večer jsem si vytáhla návod a vše pečlivě prostudovala, ať pak nezmatkuji, že mně něco nejde. Další krásné ráno jsem vše pečlivě vyvařía a dala se s plnou chutí a plnými prsy do testování.

V porodnici jsem měla možnost na zkoušku el. odsávačku, ale ta mi teda tak moc nevyhovovala. Necítila jsem se tak uvolněně a v klidu. Malá je ceckoň, takže při testování dostala mlíčko i do lahve, protože v jejím věku se fakt nebojím, že by se pak nepřisála 😂 Problém je spíše naopak ☺️ Já měla to štěstí a prsa se mi nalily a zvětšily v porodnici hnedka. Za což jsem byla fakt ráda.

(Malá si to smontovala po svém 😂 )

Samotné odsávání jsem zahájila odpoledne a zeleného čaje a mého oblíbeného filmu. Jelikož jsem potřebovala klid, abychom se první seznámily. První se mi zdálo, že odsávačka spíše psro drtí. Až po pár minutách jsem přišla na správnou techniku. Poprvé se mi podařilo odsát cca 20 ml, ale i tak jsem z toho byla neskutečně nadšená a šťastná. Vložila bych i foto, ale věřte, že takové konkrétní detaily by se Vám moc nelíbily 😄 Dcerka byla nadšená také, teda hlavně z návodu a obrázků miminek. 

Občas se mi stalo, že se mléko dostalo pod silikonový klobouček a pak to přisálo vzduch, ale to přisuzuju spíše ke špatné manipulaci. Ono i tak není sranda se hnedka zaučit používat takovou věc. Ovládání je naprosto jednoduché, jde to opravdu lehce - ruka vůbec nebolí. 

Za mě odsává efektivně bez jakékoliv bolesti, tlaku atd. Troufla bych si říct, že při začátcích kojení by pomohla na zvýšení laktace. Shrnula bych to tím, že ji vřele doporučuji, opravdu jsem nenašla žádné mínusy nebo vady, které by bránily klidnému odsávání. 😊 Plus i jako bonus byly vložky do podprsenky, které obsahují Aloe vera - za mě taky super, akorát by mohla být větší savost.

Plusy:

- šetrnost

- lehká manipulace

- cena

- skvěle se čistí

- jemná k prsům

- dobře se udržuje v čistotě

- lze jednoduše sestavit

Mínusy:

- snad jen to, že potřebujete jen CB lahvičky, jiné tam skoro nepasují, ale to nevidím jako nějakou hrůzu.

Já děkuju Modrému koníkovi, že jsem měla tu možnost testovat, třeba někdy příště budu moct vyzkoušet i jiné věci🙂

#test_canpol #recenze

Začni psát komentář...

Odešli