klaara3
12. říj 2019
430 

Závěrečná recenze testování kosmetiky Dermedic Hydrain3 Hialuro

Poprvé jsem měla možnost něco na Koníkovi testovat, tak se mnou, prosím, mějte při mém závěrečném článku shovívavost. Vždy jsem na pleť používala kosmetiku z Francie, poprvé jsem tak měla možnost vyzkoušet kosmetiku z jiné země, konkrétně z Polska, odkud značka Dermedic pochází. Podle recenze distributora je kosmetika Dermedic prosta parabenů a alergenů a je určena pro velmi citlivou a problematickou pleť. Já měla možnost vyzkoušet denní a noční hydratační krém proti vráskám, hydratační sérum na obličej, krk a dekolt a ultra hydratační krém-gel. Jediné, co mi v testování chybělo, byl nějaký mycí gel, abych mohla na pleť vyzkoušet celou řadu a ne jen krémy. 

Denní i noční hydratační krém mají pumpičku pro dávkování, což mi přijde i dost hygienické, ale i praktické. Dobře se roztírají a pleť zanechávají opravdu vyživenou, ale nikoliv mastnou. Denní krém má v sobě SPF 15, což je super. Jen by mohly být barevně trochu odlišeny, neboť vždy jsem si ráno vzala do ruky jako první krém na noc a večer ten denní 🙂)

Bohužel se mi po necelých pěti dnech používání objevila na obličeji vyrážka, což může, ale taky nemusí, být způsobeno krémy. Samozřejmě můžou být viníkem jen hormony, takže jim za nějaký čas dám určitě ještě jednu šanci, protože mě učarovaly. Pleť byla jemná a jako bonus i voňavá. Všechny krémy, které jsem měla možnost testovat, krásně voněly. 

Na hydratační sérum a krém-gel můžu pět taky jen chválu. Na ukazováčku se mi už dlouho dobu dělalo suché ložisko, které krém-gel po dvou dnech zcela eliminoval. A se suchým dekoltem si poradil taktéž. Jediné, co mi vadí je skleněná lahvička s pipetkou u hydratačního séra. S pipetkou si nevím moc rady, krém se špatně dávkuje a lahvička je neprůhledná, takže těžko poznám, jestli sérum už dochází či nikoliv. A hlavně je hned upatlané hrdlo lahvičky, takže jej sérum všude (možná to chce jen trochu víc cviku).

Celkově jsem ale s kosmetikou Dermedic Hydrain3 Hialuro moc spokojená. S největší pravděpodobností si dokoupím i jejich mycí gel a budu doufat, že po 30 dnech používání opravdu dojde ke "změlčení vrásek"(no, mohli si trošku pohrát s překladem), jak výrobce slibuje.

#recenze #test_dermedic #zkusenosti_dermedic

Začni psát komentář...

Odešli