1 / 1

    Měla jsem podobné a za me je na prd ze vydrží jen chvilku, rychle dítě vyroste. Lepší je koupit vanicku už se zabudovaným lehatkem ;)

    9. led 2018

    Všechny lehátka do vany jsem vyhodila. Rozcilovaly mě. Nejlepší napustit fakt plnou vaničku, dítěti podložit krk a hlavu rukou a nechat ho ve vodě volně 🙂 báječně ho to uklidni a navíc ho druhou rukou bez potíží všude umyješ 🙂

    9. led 2018

    Taky dle mne tieto lehtka jsou blby..
    Za me bud latkove na "dvoch tyckach" nebo na ruce.. Nejlepsi 🙂

    9. led 2018

    Všechny lehátka k prdu. Toto teda obzvlášť. Obe děti jsem koupala od narození ve velké vaně,kdy ležely jen na látkové větší plene a pohoda největší. 😉

    9. led 2018

    nejlepší je to s látkovým potahem, který můžeš vyprat...všechno ostatní mi přijde na houby...

    9. led 2018

    Ja uz ho v ruce prave neudrzim. Hrozne sebou sije. Sice umyvame dohromady s muzem, ale i tak je to boj 🙂 Manzel neni tak dukladny takze jeste umyvam ja jednou rukou coz je hrozne tezke ho udrzet. Na lehatku si myslim ze to bude lepsi manipulace, a i pro me kdyz malemu potrebuji jen osprchnout zadecek.

    10. led 2018

    @klara015 ale ne na tomdle.. Toto vam praci spis jeste stezi.. A kdyz si jo chytnete spravne,tak na ruce to jde paradne i kdyz se hemzi.. Taky jsme to tak meli..Mala miluje vodu a je vo vani jak cvachtal..

    10. led 2018

    @klara015 lehátko je v pohodě, ale tady tohle ne, ty pevné lehátka jsou nepohodlné, tvrdé, kloužou a blbě drží v těch vaničkách, i když jsou do nich dělané...kup to látkové ;) je sice obyčejné, ale fakt nejlepší...my měli taky tady to plastové, v porodnici měli látkové a hned jsme ho pak letěli koupit..

    10. led 2018

    Tu by jste ho musela i tak dvihat a drzet kdyz mu chcete umyt prdku..ma to jeste mezi tema nohama ..fakt kdyz chcete tak nej jsou latkove..
    Takove nejake ..

    10. led 2018