konik_testuje
4. dub 2022
344 

Praktický pomocník pro velký i každodenní úklid

Ve vzduchu je cítit jaro, Velikonoce se blíží a vy jste ani nezačali s tradičním úklidem? Nezoufejte, takových lidí je víc než dost. Stačí trochu plánování a efektivní organizace času. Abyste nemuseli některé činnosti opakovat, je dobré si předem promyslet, jak při jarním úklidu budete vlastně postupovat. Nejideálnější je začít v každé místnosti od stropu a pokračovat směrem k podlaze. A právě u té se nyní zastavíme. Mytí podlahy je činnost, kterou musíme, ať se nám to líbí, nebo ne, provádět pravidelně i mimo velký jarní úklid. Do redakce Modrého koníka jsme k testování dostali mop Vileda TURBO 3v1. Přečtěte si, jak tohoto pomocníka hodnotíme.

Balení obsahuje mop a kbelík Vileda TURBO 3v11 s nášlapným pedálem. Kbelík je na první pohled pevný a lehký, takže se velmi pohodlně přenáší po domácnosti. Sympatický otvor na boku kbelíku umožňuje velmi snadné vylévání vody po skončení úklidu.

Mop má trojúhelníkový tvar, díky čemu se s ním velmi dobře uklízí i v rozích místností. Mopovací návlek kombinuje tři typy třásní. Bílé třásně ze 100% mikrovlákna jsou určeny pro snadné čištění každodenních nečistot s velkou absorpční schopností. Červené a šedé jsou vyrobeny ze speciálního abrazivního materiálu, který však nepoškrábe podlahu. Fialové třásně pomáhají lépe zachytávat vlasy a odstraňovat odolnější nečistoty z povrchů. Kromě třásní kolem hlavice se na co nejefektivnějším čištění a odstraňování i těch nejodolnějších nečistot podílí i další mycí plocha na spodní části mopu. Tato kombinace plochého a rotačního mopu účinně čistí všechny tvrdé povrchy.

Kombinace suchých rukou a čistých podlah je to, co ocení každá z nás. Mop se standardně vypere v kbelíku, vyždímá v košíku s funkcí odstřeďování, který je poháněn nožním pedálem. Na dokonalé vyždímání jsme tak nemuseli vynaložit opravdu žádnou námahu.

Nevím, jak u vás, ale v naší domácnosti je země nejoblíbenějším místem pro hraní dětí. Pod stolem je ten nejlepší bunkr, kreslí se výlučně ležící na břiše na zemi a hračky z Kinder vajíčka se vozí na autíčku po pravidelné lince od vchodových dveří, s mezizastávkou v koupelně a kuchyni. Proto nás zaujala informace, že mop Vileda TURBO 3v1 odstraní více než 99 % bakterií jen s pomocí vody. Tenká mikrovlákna fyzicky dokonale přilnou k povrchu podlahy, kde zachytí nečistoty a více než 99 % bakterií a odstraní je bez potřeby použití chemikálií. Externí laboratoře testováním zjistily, že odstraňuje E.coli, zlatého stafylokoka a hovězí koronavirus z dřevěných podlah a keramických dlaždic.

O pohodlné mytí se stará třídílná teleskopická tyč s volitelnou délkou (maximální délka tyče je 125 cm). Mytí je tak pohodlné pro všechny, dokonce i pro malé děti, které rády pomáhají mamince.

Za redakci Modrého koníka můžeme mop doporučit. Poradil si také s odolnými nečistotami. Podle intenzity odstředění si snadno určíte míru zvlhčení mopovací hlavice. Mop nezanechává šmouhy. Úklid s mopem Vileda TURBO 3v1 je rychlé, precizní a věříme, že se stane vaším oblíbeným pomocníkem při každodenním úklidu.

#test_vileda_turbo3v1


Nyní můžete pořídit Vileda TURBO 3v1 s 20% slevou!

Začni psát komentář...

Odešli