konik_testuje
2. kvě 2022
93 

Velké praní? Kdykoli!

Praní a sušení prádla se týká nás všech. Ať chceme nebo ne, šaty dělají člověka a proto je nevyhnutelné udržovat je čisté. A proto pereme, pereme a pereme a tak dokola. A pokud máme doma děti, frekvence praní se násobí. A každé prádlo je potřeba vysušit. A často jsme právě prostorem pro sušení limitováni. Sušičku není kam umístit, pro dva sušáky není v bytě prostor, jeden nám je málo.

Taky bojujete s prostorem pro sušení prádla? Do Modrého koníka nám dorazilo řešení!

Sušák Vileda Infinity FLEX je bomba2. A to ve všech směrech. Znáte to… V týdnu na praní není čas, a tak si vše necháváme na víkend a tenhle sušák je cesta, jak nezabít praním celý víkend. Na sušák Infinity FLEX se totiž vejde hned několik praček prádla najednou. Dokonce můžete odložit „chobotnici” na spodní prádlo na odpočinek, protože tento sušák má vlastní držák na drobné předměty, které do něj umístíte bez použití kolíčků.

Sušák nabízí opravdu hodně prostoru - po roztažení teleskopické sušící plochy je to až 30 metrů. Roztažitelné dráty umožňují regulaci šířky prostoru na sušení od 117 do 205 cm. Zní to jako splněný sen, že? Akorát se sen změní na solidní drama ve chvíli, kdy zjistíte, že sice máte sušák, který vám umožní vyprat spoustu prádla, ale vy nemáte ve svém miniaturním třípokojovém bytě, ze kterého máte zaskládaných celých 60m2 jeho potenciálu, dostatek prostoru. A tak se může stát, že před samotným sušením vás, bez jakékoli nadsázky, bude čekat stěhování nábytku. To se stalo i v našem případě.

Naštěstí je Infinity FLEX vyroben z oceli a hliníku, proto ho lze použít i venku. To ocení určitě majitelé rodinných domků, jelikož nic nevysuší prádlo tak dobře, jako sluníčko. Určitě znáte tu jedinečnou vůni prádla, které se sušilo venku. Je to prostě nenapodobitelná svěžest. Pozor ale na zanechání sušáku venku. Déšť a další nástrahy, které venku číhají, by ho mohly poškodit.

Další vychytávkou, kterou jsme u nás v redakci ocenili, je tloušťka drátů, které mají větší průměr a tak nezanechávají na sušeném prádle výrazné záhyby. I díky tloušťce drátů působí sušák bytelně a téměř nezničitelně.

Celkově je sušák moc dobře promyšlený a jeho uskladnění je daleko snazší než u běžných sušáků. Skládá se jednoduše a po složení je dokonale plochý, proto ho lze zasunout třeba do prostoru za skříní. Křídla sušáku lze navíc k sobě připevnit a tak se ve vertikální poloze nerozevírají. Navíc, znáte ten otravný zvuk při manipulaci se standardním sušákem? U Infinity FLEX na něj můžete zapomenout! Je zkonstruován důmyslně a roztahování a celá manipulace s ním jsou pohodlné a bez jakýchkoli vedlejších rušivých efektů. Navíc, když potřebujete sušák posunout, nemusíte ho nemotorně zvedat, jedna z noh má totiž malá kolečka. Sušák tedy přemístíte pohodlně po zemi. Nohy jsou navíc paralelní a hodně stabilní.

Když už jsme u těch nohou, tak musíme poznamenat, že Infinity FLEX je Adriana Sklenaříková mezi sušáky. Má nohy totiž vážně „dlouhé”. Díky nim je sušák vysoký až jeden metr a ani povlečení či deky se tak při sušení nedotýkají země. To je výhoda především při sušení venku. A nemusíte tak vymýšlet krkolomné pozice pro prádlo.

Celkově hodnotíme sušák jako praktického pomocníka, kterému spousta běžných sušáků nemůže konkurovat. Kvalitní provedení, praktické vychytávky a velká sušící plocha jsou důvodem, proč sušák pořídit. Jediným faktorem, který by vás mohl od koupi odradit je cena, která se pohybuje kolem 1750 Kč, což je docela vysoká investice, ale myslím, že se vám vrátí výměnou za pohodlí a spoustu let které by vám mohl sušák sloužit.

Za redakci Modrého koníka sušák určitě doporučujeme.

#test_vileda_infinity_flex


Nyní můžete pořídit sušák Vileda Infinity FLEX s 20% slevou!

Začni psát komentář...

Odešli