kristinandbaby
11. srp 2019
1363 

Léto s ambasadorkami

Dámy a pánové,

vítejte na palubě BlueHorse Airlines.

Dovolenková sezóna je v plném proudu a my se v následujících dnech společně vydáme do zajímavých destinací, kdy rozhodně nemineme Island, Gibraltar nebo třeba Izrael.

Po celou dobu letu se o vás budeme starat my, letušky – Irča, Míša, Ivča, Mony, Hanka, Marcelka, Týnka a Katka. V případě potřeby se na nás neváhejte obrátit. Postupně vám ukážeme zajímavá místa a přineseme vám i možnost zúčastnit se soutěží o zajímavé ceny.

V rámci tohoto letu, prosím, lajkujte a živě debatujte nad navštívenými destinacemi. Sdílení zkušeností je žádoucí a nemine se odměnou. Pravidla našeho zajímavého letu kolem světa jsou jednoduchá a znáte je z akcí minulých. Opakování je ale matka moudrosti, proto prosím věnujte pozornost následující demonstraci nouzových a záchranných prostředků:

  • Každý den vyjde článek jedné z letušek, který vás provede zajímavým dovolenkovým místem.
  • Každý den také vyjde soutěž jedné z letušek, díky které můžete vyhrát atraktivní ceny.
  • Pro zařazení do soutěže je potřeba obojí lajkovat (článek i soutěž) a zároveň odpovědět na soutěžní otázku.
  • V případě poklesu tlaku v kabině se nad vašimi hlavami objeví kyslíkové masky. Masku přitáhněte k sobě, nasaďte si ji přes nos a ústa a klidně dýchejte. Vždy nasazujte masku nejprve sobě, a až poté pomáhejte svým dětem!
  • V případě ztráty wifi signálu či přerušení dodávek elektřiny, se neprodleně přemístěte na místo náhradní, kde výše zmíněné funguje.

Dámy a pánové, děkujeme za vaši pozornost, připoutejte se prosím, pohodlně se usaďte a užijte si let!

Vaše Kristýna a #sterimar

Začni psát komentář...

Odešli