kristynapetrlikova
21. zář 2019
384 

TESTUJEME CHUTNĚ KAPSIČKY SUNÁREK - COOL OVOCE

V první řadě chceme poděkovat za možnost otestovat tyto super kapsičky, jelikož je to jediný způsob jak do Elenky dostat nějaký přísun ovoce a vitamínů, protože čerstvé ovoce vůbec nechce jíst, zato kapsičky, ty by mohla jíst od rána do večera a určitě tyto kapsičky ocení i maminky, které mají stejný problém jako my.

A CO NÁM VLASTNĚ DORAZILO?

5 druhů ovocných kapsiček Sunar COOL ovoce

• broskev, banán a jablko
• hruška, mango a banán
• malina, banán a jablko
• jahoda, banán a jablko
• pomeranč, banán a hruška se sušenkou

Všechny tyto kapsičky jsou vhodné od ukončeného 12.měsíce a jejich gramáž je 120 g, takže ideální svačinka jak na doma, tak díky praktickému uzávěru, který lze zašroubovat opětovně tak i na cesty, když dítě kapsičku nedojí celou, můžete tedy schovat na později.

Dále bych chtěla zmínit, že jsou bez konzervantů a přídavku cukru, je to tedy 100% ovocné pyré, které je svou konzistencí naprosto super! Není totiž ani řídké ani příliš husté . Máme zkušenosti s jinými kapsičkami, ale vždy to bylo úplně všude, jelikož tekly už při slabším zmáčknutí sáčku. 

Největší úspěch u nás má jahoda, banán a jablko, tyto kapsičky byly pryč hned, samozřejmě i já jsem neodolala a zkusila hrušku, mango a banán a jsem mile překvapená chutí, opravdu jsou kapsičky velice chutné a určitě se k nim budeme rádi a s chutí vracet . 

#test_sunarekcoolovoce a #recenze #zkusenosti_sunarekcoolovoce

Začni psát komentář...

Odešli