krtikkrtovaty
11. kvě 2020
314 

Naše první testování začíná... s Fridababy

Už od narození mi bylo jasné, že Silvie bude "jiné kafe" než prvorozená Šarlota. Ono taky čemu se divit, když jsem před jejím narozením den ode dne čekala, co se bude dít... Zákaz návštěv, zákaz otce u porodu, tatínek ji viděl, až když si nás 4. den odvážel domů... Nic moc a ten stres určitě vnímala. ☹️ Už v porodnici špatně spala a hodně plakala, zároveň se přejídala a hltala, takže na problémy s bříškem bylo "zaděláno". 

Takže když jsem zahlédla výzvu @konik_testuje na testování především rektální rourky, zkusila jsem popsat náš problém. A jak mile jsem byla překvapená, když mi do interní pošty přišla zpráva, že jsme byli vybráni! Jupííí. 😀 Zkoušela jsem psát už u různých výzev na testování, ale nikdy jsem neměla to štěstí. 

Dnes nám kurýr dovezl balíček, kromě zmiňovaného rektálního katetru WINDI (10 jednorázových kusů) balíček obsahuje ještě nosní odsávačku s náhradními filtry a nosní sprej NOSEFRIDA a prstový zubní kartáček SMILEFRIDA a masážní gel na dásně s heřmánkem a proskurníkem (ještě tam tedy byla taška, ale tu okamžitě zabavila starší s hláškou "jeee čuník" a už ji pravděpodobně neuvidím). 😁

Takže večer začínáme... 

Těšte se! Já se teda těším moc... 😁

Začni psát komentář...

Odešli