kudrliinka
17. zář 2018
165 

Teče... Ale jen když chceme!

A je to tu!

Přeci jen se na mě obrátilo štěstí a byla jsem vybraná na testování netekoucího hrnečku značky LOVI. Teda ne já, ale moje právě roční dcera Josefínka.  #test_lovi2 Přišel během pár dnů. S rozbalováním jsem počkala, až se madam výherkyně vyspinká. A šlo se na věc!

Musím říct, že první dojem, ať už můj, nebo Josefínky, byl úžasný! Jos, ačkoliv odmalička dobrovolně nepila nic než mlíčko ode mne, ho okamžitě chtěla zkusit. Už to bylo dobré znamení! Musela jsem ho nejdřív aspoň umýt. Byla jsem uplně v šoku jak začala vřískat, když jsem jí ho vzala, ale objevila vzkaz s tím samým (a krásným) obrázkem medvídka, jako byl na hrnečku, a to jí uklidnilo.

Takže umyto...

a můžeme začít testovat!

No... Jak rychle se pro hrneček nadchla, tak rychle jí to pustilo. Nešlo jí z něj pít.... Zkusila jednou, dvakrát... Vzteky zahodila. Přišlo mi to divný, tak jsem se zkusila napít i já a pravděpodobně jsem přišla na to, proč. I když se zdá otvor pro pití veliký, přeci jen "majitel hrnečku" musí vynaložit trochu víc sací síly, aby se pořádně napil. A v tom je kámen úrazu u mé dcery. Ona od malinka nechtěla dudlík a ani láhvičku s pítkem. S jakýmkoliv... A že jsme jich vyzkoušely!!! Prostě nesnesla v pusince žádnou "umělotinu". Pít jsem jí proto musela naučit přímo z hrnečku. Což má své výhody, ale i nevýhody (pořád byla mokrá!), a proto jsem se přihlásila do testování LOVI hrnečku.

Takže, pojďme si to shrnout a začnu plusy:

- Krásný design! Zaujal všechny děti, které s ním přišly do styku (a že jich bylo docela dost 🙂 ). Medvídek je opravdu povedený!

- Velikost hrnečku je ideální. Myslim, že když by byl větší, už by některé děti neměly sílu ho zvednout a naklopit (jako zrovna moje dcera).

- Je bytelný, což je super, protože těch (ne)úmyslných pádů několik zažil.🙂

- Dobře se drží! Zvládá to i Josefínka, která normálně sama žádnou láhvičku držet nechtěla.

- Opravdu neteče! To je veliký plus!

- Jednoduše se skládá, myje i rozkládá.

Hrneček je skoro ideální, ale i tak jsme nějaké nedostatky našly:

- I přesto, že je obrázek boží  ( jako že fakt boží! a chválim designery až do nebes ) moc nevydrží.... Po 2 týdnech ne moc častého používání jsou na něm vidět škrábance.

- Jak už jsem psala, dírka k pití může být pro některé děti moc malá. Ale vyřešila jsem to, dírku jsem zvětšila a od té doby je hrneček nezbytnou součástí našeho cestování! Bez něj ani ránu.

To by bylo za nás k negativním vlastnostem asi vše.

Jsem fakt ráda, že jsme do testování šly, protože jinak bych tento hrneček už asi ani nezkusila. Jak jsem zmiňovala výše, prošlo nám rukami už několik značek a ani jedna neuspěla.Na stupnici od 1 do 5 (kdy 1 je nejhorší a 5 nejlepší) bych s čistým svědomím dala 4! 

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli