jerry009
    20. zář 2018    Čtené 235x

    Jak se pije s medvídkovým hrníčkem od Lovi

    Pitný režim - téma, které se zejména v létě právem intenzivně řeší. Jsou děti, které za den vypijí velké množství tekutin a pak jsou tu také děti, do kterých dostatek tekutin dostáváte těžko. Mezi druhou vyjmenovanou skupinu dětí patří i moje dcerka. Několik maminek mě jistě pochopí, protože možná řeší to samé. Abychom děti přiměly dostatečně pít, zkoušíme vše možné. Univerzální rada, kterou vám dá spousta zkušených rodičů je ta, ať vyzkoušíte různé lahvičky/ hrníčky. O to více jsem byla zvědavá a potěšená, když nás se Stellou vybrali do testování hrníčku Lovi v kategorii 12+. Pojďme se tedy podívat, jak u nás tento fešák obstál. 

    DESIGN 

    Líbí se mi hezké věci. O to více mě těší vkusný vzhled Lovi hrnečku. Kávové barevné tóny, milý symbol medvěda a smysl pro detail (mini srdíčko na savičce), za mě určitě ano! Proč smysl pro vkus u dítěte nepodpořit třeba

    hezkým nádobím, že. Designově má u mě tento hrnek deset bodů z deseti. 

    SNADNÉ UMÝVÁNÍ

    Nejspíš existují lidé, které baví umývat nádobí. Upřímně? Já mezi ně teda určitě nepatřím! Za dva roky, co je dcera na světě jsem umyla už hodně lahví a hrnečků a řekněme si na rovinu, že čím je umývání složitější, tím větší je to pruda, protože samosebou chceme, aby měly naše děti nádobí čisté. Když jsem tedy zjistila, jak snadno se Lovi hrnek umývá, bylo to pro mě jednoznačně plus. 

    CESTOVÁNÍ? ŽÁDNÝ PROBLÉM.

    Krátce potom, co nám přišel hrníček na testování nás čekala cesta přes půl republiky na svatbu. Dlouhá cesta autem vyžaduje dodržovat pitný režim. A tak jsem řešila, do čeho dceři naliju pití, aby ho mohla mít po ruce a nevylilo se na sedačku auta. Mezi námi, vylitý nápoj na autočalounění nepotěší žádného muže. Fakt ne. Medvídkový Lovi opět obstál. Je skutečně nevylévací a ucha jsou praktická k přichycení kamkoliv. Obdobně ho ceníme při cestách s kočárkem. 

    POHODLNÉ PITÍ

    Mojí Stelle se z hrnku pilo dobře už od první zkoušky. Naředěný džus s vodou vypila skoro na jeden zátah. V tu chvíli jsem si říkala, že se asi stal zázrak a ona začne líp pít, ale zas tak slunečně duhová tato recenze nebude. Samozřejmě, že mi nezačala rázem pít po litrech, nicméně hrnek přijala a ráda z něj pije jak doma, tak na cestách, zkrátka jí sednul. A také jako máma oceňuji, že se plast na savičce neobarvil při pití šípkovo-pomerančového čaje, což se mi už u jedné lahvičky stalo. 

    Závěrem chci maminkám říct, že tento hrníček s největší pravděpodobností nezaručí to, že vaše dítě začne jako zázrakem pít mnohem více. Může být ale významným pomocníkem na cestě za tím, aby dítě přijímalo více tekutin. A to stojí za zkoušku, nemyslíte? 

    Děkujeme za možnost testování, Iva a Stellinka. 

    veru908
    19. zář 2018    Čtené 253x

    Ať už to dítě pije! Testování hrnečku LOVI.

    Jak Bertík testoval Lovi nevylévací hrníček mini Buddy Bear 210 ml pro děti od 9ti měsíců. 

    Když se objevil "konkurz" na testování nového netekoucího hrnečku od Lovi, tak jsem si jako první řekla, to je přímo pro nás! Albi měl při přihlašování 11m a skoro mi nepil žádné tekutiny, většinu dne by se jen kojil. Jeho rekord byl 80ml a to bylo fakt vyjímečně, spíš za den vypil max 30ml. Zkoušeli jsme Rajec petku s kojeneckou vodou, tommee tippee, lahvičku s brčkem i nějakou no name láhev, ale žádná neuspěla.. vyzkoušela jsem i vyměnit obsah: voda, naředěná jablečná šťáva, čaj.. prostě to dítě pít nebude.

    Z toho, že nás vybrali na testování jsem měla velkou radost a netrpělivě jsem balíček vyhlížela, veřila jsem, že už určitě začne víc pít a taky že ano!

    Když balíček přišel, měla jsem radost, jako by to bylo něco pro mě 😀  Bertík mé nadšení nesdílel, nechápal. Takže klasika, rychle přečíst co a jak, umýt a naplnit.  Bylo asi 13hod odpoledne a on do večera vypil víc než 2/3!  Koukala jsem jak puk :-O On pije i z něčeho jiného než ze mě! 😀 

    Další dny byly jako na houpačce, jeden den vypil vše z hrníčku, jiné zas sotva čtvrtinu, ale většinou alespoň polovinu vypil. 

    Plusy hrníčku:

    -silikonový spodek, hrníček se ani nehne a to na jakémkoliv povrchu

    -nerozbil se ani po několika pádech z jídelní židličky a kočáru

    -Bertík vypil víc tekutin než z jiných lahviček

    -víčko pěkně drží na místě

    -super roztomilý design

    -je opravdu netekoucí

    A teď nechci napsat mínusy, spíš takové poznámky:

    -syn se z něj nenaučil pít sám

    -nedá se mýt v myčce

    -ze silikonového pítka si Berti rád dělal kousátko

    Testování považuju za úspěšné, protože mi syn pije víc než kolik pil z jiných lahví, bohužel se ale ani za ty dva týdny z hrníčku nenaučil pít sám. 

    Nakonec velké poděkování MK za možnost testování! 

    kudrliinka
    17. zář 2018    Čtené 165x

    Teče... Ale jen když chceme!

    A je to tu!

    Přeci jen se na mě obrátilo štěstí a byla jsem vybraná na testování netekoucího hrnečku značky LOVI. Teda ne já, ale moje právě roční dcera Josefínka.  #test_lovi2 Přišel během pár dnů. S rozbalováním jsem počkala, až se madam výherkyně vyspinká. A šlo se na věc!

    Musím říct, že první dojem, ať už můj, nebo Josefínky, byl úžasný! Jos, ačkoliv odmalička dobrovolně nepila nic než mlíčko ode mne, ho okamžitě chtěla zkusit. Už to bylo dobré znamení! Musela jsem ho nejdřív aspoň umýt. Byla jsem uplně v šoku jak začala vřískat, když jsem jí ho vzala, ale objevila vzkaz s tím samým (a krásným) obrázkem medvídka, jako byl na hrnečku, a to jí uklidnilo.

    Takže umyto...

    a můžeme začít testovat!

    No... Jak rychle se pro hrneček nadchla, tak rychle jí to pustilo. Nešlo jí z něj pít.... Zkusila jednou, dvakrát... Vzteky zahodila. Přišlo mi to divný, tak jsem se zkusila napít i já a pravděpodobně jsem přišla na to, proč. I když se zdá otvor pro pití veliký, přeci jen "majitel hrnečku" musí vynaložit trochu víc sací síly, aby se pořádně napil. A v tom je kámen úrazu u mé dcery. Ona od malinka nechtěla dudlík a ani láhvičku s pítkem. S jakýmkoliv... A že jsme jich vyzkoušely!!! Prostě nesnesla v pusince žádnou "umělotinu". Pít jsem jí proto musela naučit přímo z hrnečku. Což má své výhody, ale i nevýhody (pořád byla mokrá!), a proto jsem se přihlásila do testování LOVI hrnečku.

    Takže, pojďme si to shrnout a začnu plusy:

    - Krásný design! Zaujal všechny děti, které s ním přišly do styku (a že jich bylo docela dost 🙂 ). Medvídek je opravdu povedený!

    - Velikost hrnečku je ideální. Myslim, že když by byl větší, už by některé děti neměly sílu ho zvednout a naklopit (jako zrovna moje dcera).

    - Je bytelný, což je super, protože těch (ne)úmyslných pádů několik zažil.🙂

    - Dobře se drží! Zvládá to i Josefínka, která normálně sama žádnou láhvičku držet nechtěla.

    - Opravdu neteče! To je veliký plus!

    - Jednoduše se skládá, myje i rozkládá.

    Hrneček je skoro ideální, ale i tak jsme nějaké nedostatky našly:

    - I přesto, že je obrázek boží  ( jako že fakt boží! a chválim designery až do nebes ) moc nevydrží.... Po 2 týdnech ne moc častého používání jsou na něm vidět škrábance.

    - Jak už jsem psala, dírka k pití může být pro některé děti moc malá. Ale vyřešila jsem to, dírku jsem zvětšila a od té doby je hrneček nezbytnou součástí našeho cestování! Bez něj ani ránu.

    To by bylo za nás k negativním vlastnostem asi vše.

    Jsem fakt ráda, že jsme do testování šly, protože jinak bych tento hrneček už asi ani nezkusila. Jak jsem zmiňovala výše, prošlo nám rukami už několik značek a ani jedna neuspěla.Na stupnici od 1 do 5 (kdy 1 je nejhorší a 5 nejlepší) bych s čistým svědomím dala 4! 

    viiny
    14. zář 2018    Čtené 224x

    Medvídkovský hrneček

    Hned jakmile jsem narazila na soutěž LOVI neváhala jsem a přihlásila se/nás.  Má dcera je velký pijan a ráda zkouší nové věci, od 6m vyzkoušela již 5 lahví/hrníčků (NUK, MAM, Babylove, Pepco, Contigo) a nejvíce si oblíbila klasickou kojeneckou lahev od Rajec (jenže ta se blbě myje a kupovat pořád novou  se mi samozřejmě nechce). Moc ráda pije i z hrnečku, ale ten jí musím držet, jinak se celá polije 🙂

    Takže vykoušení něčeho nového a zároveň krásného mě velmi lákalo a já doufala, že budeme vybrané k testování . Když dorazila zpráva o vybrání k testování, měla jsem velkou radost, jelikož to bylo poprvé co jsem něco vyhrála! A tak jsem nedočkavě čekala na balíček a konečně nastal den D.

    Balíček obsahoval:

    • LOVI Hrníček nevylévací Buddy Bear 210ml
    • Katalog LOVI
    • Tašku LOVI
    • Ručně psané přání od teamu LOVI (což mi udělalo velkou radost a schovala jsem jej na památku)

    Zorka byla přítomna u otevření balíčku a hned se ujala hrníček řádně otestovat. Musím říct, že se mi líbil na první pohled - bytelný plast, pogumované dno, žádné ostré hrany, úchyty přesně do ručičky (dcera to hned při zkoušce zmákla jednou rukou) a krásný design.  

    Hrníček jsem omyla a naplnila čistou vodou, kterou Zorka miluje. Hned jej čapla a začala pít. Na poprvé vypila půlku hrníčku, pak jím mrskla o zem a zázračně se okolo neobjevila ani kapička. Sláva, konečně hrnek co neteče ani při hrubém násilí mé dcery :D

    Po čase se přeci jen našlo pár nešvarů .. například mě mrzí, že ikdyž se vážně snažím, po rozebrání celého hrníčku se mi již nepodařilo nastavit úchytky tak, aby z každé strany koukal obrázek. Netuším, kde se stala chyba, ale přísahám, že tak ''blonďatá'' nejsem a prostě se to nedaří. Po občasném třísknutí hrníčkem o zem se na něm samozřejmě objevily nějaké rýpance v gumě, a když Zorka pije při jídle (zapíjí snad každé 3 sousto) tak se savička bohužel zbarvila do oranžova. Ikdyž jsem ji hned umyla horkou vodou a saponátem, stejně oranžová drží i přes vyvaření v horké vodě. Ale to se bohužel stalo u všech. A ještě jedna věc, máme v domácnosti kocourka, co teď momentálně dost líná, takže chlupům se neubráníme .. a ty chlupy se strašně rády ''nalepí'' na hrníček - hlavně na gumovou část a savičku :D takže omývám hrnek 100x denně.

    Párkrát se nám stalo, že se silikon na savičce prohloubil dovnitř a savička se nahla více doprostřed hrníčku a hůře se z něj pilo. Netuším čím to bylo, asi se někde něco ucpalo, ale po nějakém čase se vše vrátilo do normálu.

    Shrnutí:

    + design

    + neprotéká

    + bytelný plast

    + cena

    - na materiál se snadno lepí nečistoty

    - dírka v savičce je opravdu malá a dítě se musí snažit – nic pro lenivce

    - hůře se skládá – nepodařilo se mi dát obrázek na původní místo a dát silikon zpět na své místo do plastového kruhu není snadné

    Celkové hodnocení hrníčku je 8 z 10. Dcera z něj pije každý den a vždy vypije 2 plné hrnečky, takže jsem spokojená a dcera jej má nejradši. Pořídila jsem i dudlíka ze stejné kolekce, aby jí to ladilo :D  Určitě časem vyzkoušíme ten pro větší 🙂 #test_lovi2  #recenze

    marikura
    14. zář 2018    Čtené 123x

    Testování hrníčku Lovi Matýskem 😉

    Na Modrém koníkovi jsem se přihlásila k testování hrníčku, který je úplnou novinkou značky Lovi a poprvé v životě se na nás usmálo štěstí 😉 Měla jsem ohromnou radost i když je hrníček pro syna a ne pro mě 😀

    Matýskovi je 12 měsíců a není to žádný piják...Od mala měl problém s pitím, nic nechtěl pít ani z žádné lahvičky, hrníčku, skleničky, prostě nic, už jsem z toho byla nešťastná!

    Trochu se napije, ale žádná sláva a tak jsem doufala, že by hrníček od Lovi třeba vzal na 

    milost 😉  

    Každý den jsem vyhlížela pošťáka a těšila se, až balíček dorazí 🙂 

    Balíček přišel a jeho obsah mě mile překvapil ♥ 

    Byl v něm:   - krásný MŮJ NEVYLÉVACÍ HRNÍČEK LOVI BUDDY BEAR  

                             210ml  9m+

                           - katalog od Lovi

                           - nádherné přání od Lovi Teamu

                           - taštička Lovi

    Desing je naprosto dokonalý! Mám ráda takové barvičky, hodí se jak pro kluka, tak i pro holčičku 😉 Měkké silikonové pítko už bylo příjemné na omak a Matýsek hned věděl, že to patří do pusinky. Velké plus má i pogumovaná základna dole, díky které jen tak hrníček nespadne nebo se nepřevrátí. Úchyty na hrníčku jsou další plus, jsou akorát do ručičky, dítko se o ně nemůže škrábnout a i mě jsou na omak příjemné. 

    Nejvíce mě však překvapila propracovanost savičky a těsnící systém...nejdříve jsem to nemohla ani sundat abych opláchla hrníček, ale pak jsem na ten systém přišla 🙂

    Hrníček díky tomu opravdu neteče ani když ho Máťa hodí na zem ... máme vyzkoušeno 😉 Do testování jsme se pustili hned. Hrníček jsem umyla - šel krásně otevřít a omýt a malému jsem tam dala čajík. Matýsek čapnul hrníček a strčil do pusy, ale nic neteklo...chvilinku to zkoušel sem-tam-sem-tam...a až po chvíli přišel jak na to 🙂  A napil se, hurááá!

    Pak jsme to zkoušeli každý den a ted už hrníček nedá z ruky...a hlavně pije!  

    ....a teď už to i zvládá jednou rukou frajer 😀

    Jsem ráda, že jsme se testování mohli zúčastnit. Hrníček od Lovi budeme všem doporučovat ♥ a určitě nezůstaneme jen u jednoho kousku 😉

    Moc děkujeme Modrý koníku ♥♥♥

    zoel
    10. zář 2018    Čtené 145x

    Náš vysněný hrníček je kouzelný

    Testování LOVI mě zaujalo hned, jak jsem tuto možnost na koníku našla. Značku LOVI jsem objevila, když měl syn necelý rok. „Bohužel“, už tehdy dudlík neměl, tak jsem se rozhodla, že u druhého určitě nějaký hezký design od LOVI využijeme. A ejhle, mladší dudlíky moc nemusí….to byla trochu čára přes rozpočet. Tak jsem si řekla, že zkusíme později nějaký hrníček. A proto testování přišlo v pravou chvíli, když jsme zrovna začali řešit pitný režim syna.

    Já jsem se do designu zamilovala ihned, když jsem ho spatřila. Dokonalost sama. Decentní, něžný, roztomilý a v neutrálních barvách. Navíc motiv ledního medvěda zbožňuji. Posuďte sami, takovému exteriéru nic nechybí.

    Do testování jsme se pustili tedy hned, jakmile hrnek dorazil. Synovi udělalo radost už samotné rozbalování. Nejraději by ochutnával i všechny papírky, tak jsem musela zakročit a hrníček rozbalit nakonec sama, umýt a naplnit vodou. Trochu z něho šlo cítit „vůní“ nového plastu. Ale to po 2. umytí a vyvětrání přes noc zmizelo.

    Syn má teprve 8 měsíců, tedy o něco míň než udává výrobce (9m+). A to je možná důvod, proč si ze začátku moc nedokázal poradit s napitím. K tomu zřejmě přispělo i to, že syn stále preferuje mléko, tak moc nejí a proto si někdy nevzpomenu mu pití nabídnout. No ale uběhlo cca 10 dnů a syn z něho pije jako profík. Teče pomalu, ani jednou se nestalo, že by vodu nestihnul polknout a vytekla mu z úst. Jsem si jistá, že starší dítě techniku pití zvládne do 2 dnů. 

    Hrníček se dítěti dobře drží a nekápne z něho ani kapka, pokud není v ústech dítěte. Syn s ním různě manipuloval a nikde nezůstala ani stopa po vodě, což se u jiných hrníčku často stává.

    Musím přiznat, že syn dosti otestoval kvalitu materiálu J. Tou jsem si ovšem já byla jista hned, když jsem ho chytla prvně do ruky. Hrníček je z kvalitního plastu. Pítko je ve srovnání s jinými námi vyzkoušenými hrníčky dostatečně pevné. Nebojím se prokousání, až přibydou další zuby. Navíc tento hrnek má skvělé dno a drží na každém povrchu. Nahoře pro ochranu pítka před znečištěním je kryt, který opravdu pevně drží. I v batohu vždy zůstal na svém místě.

    Ale důvodem proč jsem se do toho hrníčku zamilovala úplně je to, že když ho naplníte a zavřete, tak vždy zůstane motiv přesně uprostřed. Nevím, jak to funguje, ale vždy mě u jiných hrníčku rozčilovalo, když obrázek zůstal schovaný někde pod uchem. Tady se to prostě nestane. Pro někoho blbost, pro mě kouzlo, které mě potěší pokaždé, když hrníček zavírám.

    Rovněž mě těší, že syn se po hrníčku natahuje, hned když ho vidí. Je vidět, že pití je pro něho zábava.

    konik_testuje
    17. srp 2018    Čtené 4278x

    Vaše zkušenosti s LOVI

    Aktualizace: jak se maminkám a dětem líbil nový nevylévací LOVI hrníček v krásném provedení s medvídkem? Přečtěte si recenze v našich diskuzích

    ---

    Už pije vaše dítko čaje, vodu, případně jiné tekutiny? Pak pro vás máme ideální letní testování hrníčku: Můj nevylévací hníček LOVI. Pro léto je pitný režim obzvlášť důležitý, tak ho pojďme vašim dětem co nejvíc zpříjemnit.

    Co testujeme

    Testovat budeme krásné hrníčky s novým typem pítka, které jsou úplnou novinkou v portofliu značky LOVI. Tak si je představme:

    MŮJ NEVYLÉVACÍ HRNÍČEK LOVI BUDDY BEAR 210ml 9m+

    MŮJ NEVYLÉVACÍ HRNÍČEK LOVI BUDDY BEAR 250ml 12m+

    • NOVINKA měkké silikonové pítko, které je  pro pití velmi pohodlné.
    • Pítko je vyrobeno z vysoce kvalitního měkkého silikonu.
    • Pítko je flexibilní a jeho tvar pomáhá pít batolatům nezávisle.
    • Pítko je nevylévací a nenarušuje sací reflex.
    • Hrníček má stabilní pogumovanou základnu.
    • Profilované protiskluzové úchyty jsou ideální do dětských ruček.
    • Inovovaný těsnící systém se snadno udržuje v čistotě.

    Koho hledáme

    Hledáme dvě skupiny maminek - jednu s dětmi ve věku od 9 měsíců a druhou od 12 měsíců. Maminky by měly značku LOVI znát nebo používat její produkty. Jejich děti by měly být veselá a radostná stvoření, které se ráda učí nové věci a snaží se být samostatné.

    Jak se zapojit

    Zapojit se do testování můžete jednoduše - stačí, když nám zanecháte komentář, ve kterém napíšete něco o svém drobečkovi a jak zvládáte pitný režim v těchto parných dnech. Taky nezapomeňte připsat, zda značku LOVI znáte.

    Čas na napsání svého komentáře máte do neděle 19.8. a v pondělí 20.8. vybereme 10 maminek na testování. Držíme vám proto palce a přejeme krásné horké dny.

    konik_testuje

    Co pijí vaše děti nejraději?

    A - čistou vodu
    B - čaj pro děti
    C - ředěné ovocné šťávy
    D - mlíčko

    A mají na to svůj oblíbený hrníček nebo lahvičku? Našli jsme úplnou novinku od LOVI, kterou si vaše dítka oblíbí natolik, že jiný hrneček už nebudou chtít. Více informací prozradíme, jak jinak, příští pondělí.

    #test_lovi2