Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    To si tak jdu večer do své postele a v ní dva chlapíci 😁🤔

    #brezen_s_viledou

    Můj nejoblíbenější pomocník je teď nově sušička, kterou jsem dostala k 25 narozeninám od maminky, básnila jsem o ní opravdu dlouho a zatím se s každým vysušeným prádlem mazlím 😁

    PS: po smršti komentářů na fb raději hned upozorňuji, že to dítě nikdo neučil do sušičky vlézt, prostě to sám jednou udělal a už jsme udělali opatření, aby se žádné neštěstí nestalo 😉

    Za pět dní jsou to už tři roky, co jsem se stala Dobrým andělem
    Inspirovala mě k tomu jedna maminka a proto teď sdílím svůj certifikát, třeba budu taky inspirací a začnete i vy pomáhat jakoukoli pravidelnou částkou rodinám, kterým do života vstoupila rakovina.
    https://www.dobryandel.cz/

    veru908
    19. zář 2018    Čtené 253x

    Ať už to dítě pije! Testování hrnečku LOVI.

    Jak Bertík testoval Lovi nevylévací hrníček mini Buddy Bear 210 ml pro děti od 9ti měsíců. 

    Když se objevil "konkurz" na testování nového netekoucího hrnečku od Lovi, tak jsem si jako první řekla, to je přímo pro nás! Albi měl při přihlašování 11m a skoro mi nepil žádné tekutiny, většinu dne by se jen kojil. Jeho rekord byl 80ml a to bylo fakt vyjímečně, spíš za den vypil max 30ml. Zkoušeli jsme Rajec petku s kojeneckou vodou, tommee tippee, lahvičku s brčkem i nějakou no name láhev, ale žádná neuspěla.. vyzkoušela jsem i vyměnit obsah: voda, naředěná jablečná šťáva, čaj.. prostě to dítě pít nebude.

    Z toho, že nás vybrali na testování jsem měla velkou radost a netrpělivě jsem balíček vyhlížela, veřila jsem, že už určitě začne víc pít a taky že ano!

    Když balíček přišel, měla jsem radost, jako by to bylo něco pro mě 😀  Bertík mé nadšení nesdílel, nechápal. Takže klasika, rychle přečíst co a jak, umýt a naplnit.  Bylo asi 13hod odpoledne a on do večera vypil víc než 2/3!  Koukala jsem jak puk :-O On pije i z něčeho jiného než ze mě! 😀 

    Další dny byly jako na houpačce, jeden den vypil vše z hrníčku, jiné zas sotva čtvrtinu, ale většinou alespoň polovinu vypil. 

    Plusy hrníčku:

    -silikonový spodek, hrníček se ani nehne a to na jakémkoliv povrchu

    -nerozbil se ani po několika pádech z jídelní židličky a kočáru

    -Bertík vypil víc tekutin než z jiných lahviček

    -víčko pěkně drží na místě

    -super roztomilý design

    -je opravdu netekoucí

    A teď nechci napsat mínusy, spíš takové poznámky:

    -syn se z něj nenaučil pít sám

    -nedá se mýt v myčce

    -ze silikonového pítka si Berti rád dělal kousátko

    Testování považuju za úspěšné, protože mi syn pije víc než kolik pil z jiných lahví, bohužel se ale ani za ty dva týdny z hrníčku nenaučil pít sám. 

    Nakonec velké poděkování MK za možnost testování! 

    veru908
    3. čer 2018    Čtené 246x

    Úleva je tu, dorazil k nám STERIMAR

    Není to tak dávno, co jsem na MK zahlédla krátkou zprávu o tom, že se brzo bude testovat sprej na alergickou rýmu od značky Sterimar a tak jsem netrpělivě vyhlížela, kdy se budu moct přihlásit.

    Je to mé první testování, vždy jsem byla spíš pozorovatel, ale díky tomu, že se tu testuje a maminky potom píší recenze, tak máme doma už parní mop od Viledy a už koukáme na Igračka 😀 Zrovna se mi rozjížděla alergická rýma a klasické jarní tekoucí oči a já si řekla, že tohle je testování právě pro mě.

    Dlouho se mi alergie neprojevovala, ale letos teda řádně, byla jsem i u obvodní doktorky, ale místo žádanky na alergologii mi dala nějaké léky, které se nesmí při kojení a řekla ať je beru v největší pauze, než zas budu kojit :-O Což mě velmi rozesmálo, mám pocit, že kojím pořád.. A tak ty léky samozřejmě nejím :-/

    Pár dnů na to mi přišla zpráva, že jsem jedna z vybraných k testování a já měla převelikou radost, manželovi jsem to řekla během hodiny asi 5x 😀

    Dny než balíček dorazil už jsem doslova odpočítávala. Měla jsem v plánu, jak budu fotit celé rozbalování atd. Bohužel byl starší syn rychlejší než ten mladší, který musel zrovna jíst A tak jsem byla ráda, že jsem vůbec sprej zachránila.

    Co mě teda velmi překvapilo, byla velikost spreje, většinou ty z lékárny byly o dobrou polovinu menší. Uspala jsem dítě, přečetla návod k použití a hned jsem se pustila do testování, úleva přišla během chvilinky. Musím ale říct, že první dva dny už jsem po 1-2hod měla zas alergické příznaky.

    Den třetí už byl daleko lepší, vydržela jsem i 4 hodiny.

    Náš tříleťák mě pokaždé pozoroval a tvářil se, že by chtěl taky, ale vždy, když jsem se k němu přiblížila, jestli chce teda taky, tak to on nee 😀 Jednou jsem ho načapala s víčkem, jak napodobuje maminku

    Pátý den už to byla naprostá pohoda

    Dnes, i když už termín testování skončil, ho stále používám, ale už jen každé ráno a pak mám celý den i noc klid

    Jsem opravdu ráda, že jsem byla na testování vybrána a že Sterimar sprej funguje a já se můžu věnovat dětem a ne s nima na zahradě vysmrkat půl balíčku kapesníků a taky už teď nemusím vykupovat lékárnu a zkoušet, co mi sedne 🙂

    Poprosím vás o přečtení, protože to může potkat každou z nás a každý by měl vědět, že se něco takového může bohužel stát. Prostě vám to musím napsat, AŤ VÍTE CO DĚLAT. Náš starší Viktorek trpí na LARYNGITIDY, ale už hoodně dlouho neměl, tak by mě to ani nenapadlo. Včera po půl sedmé večer jsem ho dala spát, usnul před 19h jako úplně zdravé dítě.. Po 20h se z ničeho nic zvednul do sedu a lapal po dechu, to už je ta laryngitida nebo taky zánět hrtanu.
    Odborně to je takhle:
    Když vznikne laryngitida v důsledku virové infekce, oteče sliznice v horních dýchacích cestách, začne se tvořit více hlenu a oteče i sliznice hrtanu a hrtanová příklopka. V podstatě celý krk vašeho děťátka uvnitř je nateklý. Takže se mu zúží dýchací trubice. U malého kojence je široká jen asi centimetr, takže každé zmenšení je okamžitě rizikové. Dítěti se hůře dýchá, chraptí, ale nejčastěji se objeví suchý, drsný kašel, který připomíná štěkání nebo kokrhání. Dítě nemůže dýchat a každé nadechnutí doprovází i divný zvuk. Protože se nemůže pořádně nadechnout, začne být logicky neklidné, a tím se celý jeho stav ještě trochu zhorší. Dítě bývá i bledé a zpocené. Toto vše můžeme popsat jako záchvat laryngitidy, nejčastěji k němu dochází v noci.

    Jako první pomoc, pokud doma na to nemáte čípky je, že dítě zabalíte do deky, ať mu není zima a otevřete na něj mrazák nebo ho vykloníte z okna, aby dýchalo studený vzduch, pomůže to s dýcháním a pokud je to hodně silné, tak volat rovnou záchranku, tak jako včera já ☹ Je to opravdu šílený zážitek, děje se to až moc rychle, nikomu bych to nepřála zažít, ale je opravdu třeba vědět, co dělat, aby se dítko neudusilo..
    ZABALIT DO DEKY, DÝCHAT LEDOVÝ VZDUCH A PAK VOLAT 155
    Díky za přečtení :-*

    Takhle dnes spalo to nase "miminko" po obede 😀 😀 a druhe miminko v brisku hned zaclo zarlit a kopalo brachu at vstava, to ty sourozenecke rozepre brzo zacinaji 😀

    ! ! !

    Berti a 111 dní do TP <3