21 / 144

    Choditko neee🙂 Ale ten snek je super!

    25. únor 2011

    Zelenou já tedy můžu, ale raději někde jinde, než na chodítku🙂

    12. bře 2011

    j jsouhlasím chodítko nee, kámošce se malá překlopila i z velmi stabilního - takže byli i v nemocnici, navíc si myslím, že bez chodítka dítko i rychleji chodí samo, naše malá narozená předčasně lítala jak drak už v roku, bez chodítka..a když už tak třeba něco ve stylu chicco - jogging...to ještě dejme tomu, ale i naše doktorka říkala že nejlepší chodítko je nábytek..:o))

    21. bře 2011
    kwikwi
    autor

    Asi mate pravdu.Byli by to asi zbytecne vyhozene penize.A navic mame byt a tam toho prostoru neni tolik

    21. bře 2011

    já zase chodítko plně podporuju!!není to o tom že by tam dítě bylo pořád,ale je tam rádo!chvíli se zabaví,nas malej tam byval chvílema od pul roku - 7m a v 10m už chodil sám 🙂 a je plně zdravej,nic se mu nestalo 😀 jinak dítko vyžaduje plno pozornosti a myslím že takhle má maminka aspon čas si např vyžehlit. či připravit večeři..ale každé dítko je jiné...

    31. bře 2011

    ano souhlasim s uzivatelkou denousek.

    10. říj 2011

    já zase radím všeho s mírou.-)moje děti měly všechny chodítko..za velkých dětí to bylo normální..Terezka ho zdědila.Nebyla v něm každý den a celý den,ale vzali jsme ho na chatu, kde se v něm krásně zabavila(tam nemůže být na zemi),a bylo bezpečné.Užívali jsme ho v chatě i venku na terase. doma měla takové to chodítko(spíš opírátko) od chicca,to bych řekla, že je daleko nebezpečnější. Máme všude dlažby, nebo plovoučky a když se opřela, tak ji ujíždělo, hrozilo vyražení těch dvou zoubků.
    Ale teda chodítko nechodítko, mojed ěti všechny začaly chodit až ve 13 měsících. Terezka z nich skoro nejdýl. Ale řekla bych, že je to tím, že máme ty dlažby a plovoučky a to víc klouže.

    4. lis 2011