1 / 1

    Já se s dovolením zahackuju.

    9. kvě 2022

    Máme, dostala k Vánocům šestiletá. Za mě to bylo unáhlené. Globus je zajímavý, ke každé zemi řekne název, hlavní město, přehraje hymnu, nějakou zajímavost, ale i když státy holku celkem baví, stačí na to obyčejná mapa světa. Už bych to nekoupila. Možná později, až budou mít ve škole zeměpis. A ještě jsem měla trable s tužkou, nová tužka to nechtěla načítat, někdy jo, někdy ne, nesmí se do toho moc ťukat. Tužku mi vyměnili teda, ale byla to pro mě starost navíc.
    Jestli to máš pro toho sedmiletého a nemá extrémní zájem o státy a informace o nich, tak mi to přijde asi ještě zbytečné.

    9. kvě 2022

    Tak my jsme spokojeni. Koupila jsem šestiletému k narozeninám. Hodně rád a často se k tomu vrací, i když k nám přijdou děti na návštěvu glóbus vytahuje a zkouší i děti . Zajímá ho, kde je jaká země, info, hymna a nakonec i kvíz ho baví ( to s námi). Já bych tedy koupila znovu...

    9. kvě 2022

    @malenka3 děkuji

    9. kvě 2022

    Jako máme, ale už bych ho nekoupila

    9. kvě 2022

    mam to uplne stejne jako
    @malenka3
    dostal ho syn v 5,5 letech - chytre dite, vse ho zajima, albi tuzku ma dlouho a knihy mame snad vsechny a cetl je rad. A globus? Total zapadnuty prachem. nula zajem.

    9. kvě 2022

    Mam, ale zatim ceka na svou chvili...teda ale ted nevim, snad jsem neprohloupila, syn si ho pral uz loni k Vanocum😔

    9. kvě 2022

    Máme. Syn je nadšený, zatím má 5,5 roku tak ho nejvíce baví hymny 🤣🤣 Ale určitě super pomůcka do školy dle mého 🙂

    15. kvě 2022