Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Na procházce v parku 😍

    (2 fotky)

    Silvinka a Nikolasek konečně na saních!!! 😍 😍 😍 ❄ ☃ Taky saňkujete??? 😀 ❤

    (4 fotky)

    Ahoooj!!! 😀 😍 😘 ❤

    (2 fotky)

    Silvinka 🌹 ❤ ❤ ❤

    (3 fotky)

    Výhra: OLE HYVA (ECO VEGAN) už doma! 🙂
    Výhra hodně potěšila! 😍 🌳 ⛰ a krásně voní šampon s vůní Rebarbora + skořice + pomeranč
    Děkuju za soutěže zde a i těm co výhry zasílájí! ❤

    Milé ženy, dámy, mámy,

    pro ty z vás, které máte ještě chvilku, můžete se podívat na 8 stanovisek týkajících se kojení, na kterých se shodly české a slovenské kapacity v oblasti pediatrie. Stanoviska byla vydána v časopise Česko-Slovenská pediatrie v roce 2014.

    " Praktický lékař pro děti a dorost by měl znát zásady správné techniky kojení, umět řešit problémy při kojení a podporovat výlučné kojení 6 měsíců (180 dní, 26 týdnů), pokud dítě prospívá, a pokračování v kojení s postupně zaváděnými příkrmy 2 roky i déle.
    Matka při správné technice kojení by měla kojit bez omezování délky a frekvence.
    Zdravé a podle potřeby kojené dítě nepotřebuje po dobu výlučného kojení žádné další tekutiny, potraviny, potravinové doplňky ani jiné mléko navíc s výjimkou lékařsky indikovaných případů.
    Není vhodné rutinně používat láhve, dudlíky ani kloboučky na bradavky.
    Lékař by měl znát růstové spurty a věkově odpovídající znaky dostatečné výživy. Měl by rutinně používat percentilové grafy.
    Kojení je kontraindikováno jen ve výjimečných případech.
    Mléčné porce mohou být pokryty po ukončení období výlučného kojení mateřským mlékem, pokud jím matka disponuje v dostatečném množství.
    Z hlediska prevence alergií u kojence se nedoporučuje žádné specifické dietní opatření u matky v průběhu těhotenství a laktace."
    Bělohlávková, S., Bronský, J., Burianová, I., Frühauf, P., Fuchs, M., Kotalová, R., et al. (2014). Doporučení pracovní skupiny dětské gastroenterologie a výživy čsp pro výživu kojenců a batolat. Česko-Slovenská Pediatrie: Časopis České A Slovenské Pediatrické Společnosti, 69/Suppl 1(duben 2014), 1-47.
    V tomto časopise najdete i mnoho dalších doporučení týkající se alergií, zavádění lepku, náhradní výživy, alternativní výživy apod. Pokud by se Vám nepodařilo jej sehnat, mohu vám pár dalších pasáží ocitovat. Můžete mě kontaktovat na emailu tinkaspacek@gmail.com.

    DUDLIK MAM (soutez zde) 👶

    Holky Vy co jste vyhrali dudliky prisli Vam uz nebo jeste ne?
    Me totiz stale ne... 😔 😒 👎

    Silvinka láska naše 😘 ❤ 🌷

    ❤ Silvinka a její první náušničky! ❤ 🌷

    (2 fotky)

    Naše malá princezna Silvie má dneska přesně 4 měsíce a je to neskutečně šikovná a usměvavá holčička. 😍 😍 😍 Láska naše ❤ 😘

    ❤ Naše malá princezna Silvie ❤

    Holky premyšlím o nosítku! Muze mi nekdo napsat jaky je rozdil mezi Ergo baby, Kibi a Manducou??? Nevim ktere si mam vybrat. Dekuji za bleskove odpovedi ❤ Chci neco co se nevaze a miminko se dobre nosi.

    lawrencie
    11. kvě 2017    Čtené 117x

    Testování Veltie

    Hlásíme, že jsme byli překvapeni množstvím toaletního papíru Veltie Celé 4 balení doručené a aby jsme testování ještě více podpořili, tak testují i babičky a dědečkově, kteří od nás dostali půl balíčku parfemovaného i neparfemovaného Veltie. Hlásíme i za ně, že testování je velmi úspěšně a prst v zadku ještě neskončilProtože se toaletní papír netrhá a jako bonus provoní celou kakající místnost, že není za potřebí používat ani osvěžovač. Hned se ráno člověk cítí i na záchodě příjemně, když si sedne do provoněné místnosti!

    Veltie je příjemné jemný, netrhá se a je s ním radost pracovat po vyložení nákladu. Naše děti ho taktéž používají a na miminko se nám osvědčil také stejně tak si ho oblíbil i syn a pokaždé když se potřebuje jít vysmrkat, tak jde na wc a odtrhne si kousek papíru. Je krásný i jako doplněk. Dětem se líbí medvídci a hned se jim dupká lépe utírá a maminka ocení i motiv květin, které rozveselí místnost jak na pohled, tak i zpříjemní sezení na trůnu i příjemnou vůní. A musím dodat že reklamu na Veltie máme moc rádi, protože ti medvídci jsou roztomilý a doslova k sežrání!

    Za celou rodinu Veltie chválíme a řadí ho budeme vyhledávat v obchodech a kupovat! Díky Veltie máme i menší spotřebu toaleťáku, protože se netrhá a je dostatečně pevný, přitom tak jemný a hezky a intenzívně voní. DOPORUČUJEME VELTIE VYZKOUŠET! Opravdu skvělý! 

    Děkujeme Modrému koníkovi a Veltie že jsme mohli vyzkoušet!

    #test_veltie
    Stále voní a voní na wc již 4 den co je rozbalený! 🙂 Hned se ráno člověk cítí i na záchodě příjemně, když si sedne do provoněné místnosti! Je krásny i jako doplněk. 🙂 Dětem se líbí medvídci a hned se jim dupka lépe utírá a maminka ocení i motiv květin, které rozveselí místnost jak na pohled, tak i zpříjemní sezení na trůnu i příjemnou vůní. A musím dodat že reklamu na Veltie máme moc rádi protože ti medvídci jsou roztomilý a doslova k sežrání!

    #test_veltie Hlasime ze jsme byli prekvapeni mnozstvim toaletniho papiru Veltie 😂 😍 Cele 4 baleni dorucene a aby jsme testovani jeste vice podporili, tak testuji i babicky a dedeckove, kteri od nas dostali pul balicku parfemovaneho i neparfemovaneho Veltie. Hlasime i za ne, ze testovani je velmi uspesne a prst v zadku jeste neskoncil 😂 😅 😀 protoze se toaletni papir netrha a jako bonus provoni celou kakajici mistnost, ze neni za potrebi pouzivat ani osvezovac. Veltie je prijemne jemny, netrha se a je s nim radost pracovat po vylozeni nakladu. Nase deti ho taktez pouzivaji 🙂 a na miminko se nam osvedcil take stejne tak si ho oblibil i syn a pokazde kdyz se potrebuje jit vysmrkat, tak jde na wc a odtrhne si kousek papiru. 👶 🙂 Za celou rodinu Veltie chvalime a radi ho budeme vyhledavat v obchodech a kupovat! Diky Veltie mame i mensi spotrebu toaletaku, protoze se netrha a je dostatecne pevny, pritom tak jemny a hezky a intenzivne voni.

    lawrencie
    Zpráva byla změněna    2. kvě 2017    

    #test_veltie Vyhrála jsem balíky toaletního papíru Veltie. 💩 Právě přijel donáškovou službou 🤣 😂😆 To je luxus! 😜😝👍😀

    lawrencie
    Zpráva byla změněna    22. únor 2017    

    Ahoj tetičky jmenuji se Silvie a narodila jsem se 17. 2. 2017 plánovaným CS (termín porodu byl dnes 23.2.). 🍼 Vážím 3500 g a měřím 49 cm. ❤ Já i maminka jsme zdravé a konečně z porodnice už doma u tatínka a mojeho brášky. 🙂

    Dneska CS držte pěsti! 🤰 👶 🍼

    lawrencie
    Zpráva byla změněna    4. únor 2017    

    Holky mám dnes 19 dni do porodu a dost mě bolí kyčle a stydká kost... chodím jak babička co se ledva zvedne a musí se ze začátku přidržovat kvůli bolesti. Malá je zavrtaná dlouho už moc nízko a tlačí na porodní cesty. No já jsem zvědavá jak budu rodit, když skoro pořádně ani nohy nezvednu 😅 😂 😂 😂 🙏 😀 🤰 Máte to některá taky tak? To nemluvím o tom se na posteli překulit na druhou stranu 😀 🎈

    Holky kdo z Vás se chystá že bude rodit v únoru v Ostravě - Vítkovice? 🍼 👶 👧

    48 dní do porodu! 😀 Mamííííí já už chci sestřičku!!! 😀 🍼

    (2 fotky)

    Holky jsem pomalu ve 33 tt a malá už je hlavičkou zavrtaná úplně dole ☹ . Mám nakázáno ležet a nic nedělat, nenosit, netahat, ani pochodovat po venku atd. Máte to některá taky tak? Termín porodu máme 23. února. No doma mám ještě 2 leteho chlapečka a je to teda celkem složité jen tak si ležet. Ale o to nejde, spíše mě zajímá kolik vás je co máte miminko už zavrtáne úplně dole a tlačí už i na rodidla? 🍼

    Čekáme holčičku, takže Nikolasek bude mít sestříčku a bude velký bráška! 🙂 ❤

    Nikolasek miláček náš sladký 🙂 :-*

    (13 fotek)

    Děkuji za srdíčko, juuu to mě potěšilo, škoda, že nevím kdo mi ho poslal 🙂 Moc děkuji je to velmi milé a moc mě to opravdu potěšilo 🙂

    Nikolaskovo listopadové HALLOWEENSKÉ focení 2015 🙂 Fotili jsme sami 🙂 Na to že jsme "amatéři" tak se povedli fotečky krásně 🙂

    (26 fotek)

    Nikolasek <3 <3 <3 Miláček náš 🙂

    (20 fotek)