2 / 98
    Koupený fusak Emitex

    Ten je supr teploučkej, malej se tam zachumlal, že mu koukaly jen očička a dávala jsem ho tam jen v mikče! Žádná bunda nebo kombinéza, měl tam teplo jak v pokojíčku. Určitě doporučuju! 🙂

    12. zář 2013
    lennus
    autor

    @tulipaki Kamarádka mi ještě doporučovala ten další Exclusive angel, prý je teploučký, ale je hlavně o tisícovku dražší!
    Je nutné dávat v zimě ještě kombinézu, když je mimčo ve fusaku?

    13. zář 2013

    Leni, já určitě nedávala, protože tenhle fusak mi bohatě stačil. Bohužel jsem ho měla jen půjčenej a musela jsem ho vrátit, a teď uvažuju, jestli ho koupit a mít vlastní, nebo jít do jinýho, nějakýho designovýho. Ale stejně nevim jakýho 😀

    14. zář 2013

    Najhorsi fusak co poznam.

    7. říj 2013
    lennus
    autor

    @tulipaki Judit, opravdu je tak teploučký? Líbí se mi, jak jde prodloužit. Do čeho jsi malého oblíkala, když jste šli ven - kolik vrstev? Díky.

    7. říj 2013

    Nema ziadnu termoregulaciu tento fusak. Chvalia si ho povedsinou maminy, co nemali iny fusak v ruke. Do tohto fusaku musis dieta este obliekat poriadne. Inak je mu v nom zima. Do Angelu, staci dat bodicko a do -10 je to v pohode.

    7. říj 2013
    lennus
    autor

    @eustoma Mně právě taky přišlo, že není tak teplý. Díky!

    7. říj 2013

    @tulipaki mozem doporucit tieto fusaky Little angel, Elodie detail, Lodger, Aesthetic, Kaarsgaren.

    7. říj 2013

    @lennus ja som mala Emitex a po 3 pouzitiach som ho predala a kupila Little angel 😉

    7. říj 2013
    lennus
    autor

    @eustoma Jsi mi nasadila brouka do hlavy, protože se nám prďola narodí v lednu, což bude asi největší zima.

    7. říj 2013

    @lennus leden/unor by malo byt najchladnejsie. ale mozno bude zima tepla. ja Emitex pre uplne male deco nedoporucujem. nema ziadnu vrstvu ktora chrani pred prehrievadim dietata. takze dieta sa v nom spoti. co vykyvy teplot pre male dieta nesu dobre. nam sa maly narodil 27.10. celu zimu zvladol v pyzamku a fusaku.

    7. říj 2013
    lennus
    autor

    @eustoma Díky moc za rady. Už jsem se ptala na podmínky vrácení zboží. 🙂 Náš termín je na konci ledna, ale tipuju, že někdy i do dubna dítě ve fusaku je.

    7. říj 2013

    inak som zarazena kolko ludi ho chvali. ako pomer cena/vykon je vraj dobry do neni pravda.

    7. říj 2013
    lennus
    autor

    @eustoma Zboží jde vrátit v pohodě a tento fusak mají v jednom obchodě, kde teď budu objednávat matraci, jde to osobně vyzvednout, stojí 1980,-, tak o něm přemýšlím. Moc díky!

    7. říj 2013

    @lennus inak teraz cez vikend bude vystava v letnanoch, tak tam budu mat rozne zlavy aj little angel tam ma svoj stanok. budu mat nejaku zlavu, mzno nie velku. vstupenka sa da na od maminky kupit za 39kc. tak mozno by stalo za to mrknut tam.

    7. říj 2013
    lennus
    autor

    @eustoma To je škoda, my zrovna nejsme v Praze. Jak se ta výstava jmenuje? Kdybychom to náhodou zvládli v neděli? Díky.

    7. říj 2013

    stvrtok - nedela

    7. říj 2013

    @eustoma Ojojoj, tak to musím krutě nesouhlasit. Několik fusaků jsem v ruce měla, dokonce i dítě jsem do nich dala a přesto chválím emitex 😀 Leni, já malýho dávala jen v mikině, bez čepice. Jak se dá krásně stáhnout měl tam parádní teploučko. Jo, jak mám chápat že "fusak nemá termoregulaci"? Ale holky, přesvědčovat nikoho nepotřebuju, já s ním spokojená byla 😉

    7. říj 2013

    @tulipaki no emitex mox krasne stiahnut nejde, po krajoch budes mat vzdy diery.

    7. říj 2013

    Jo, když to dítě někdo navlíkne do x vrstev, tak pak se ve fusaku samozřejmě potí. 😅

    7. říj 2013

    @eustoma Jde, díry mít nemusíš

    7. říj 2013

    @tulipaki kontrolovala som malu vzdy za pod krkom vzadu. ked mala jednu vrstu v emitexe bola jej zima. mala studene telicko. ked som dala vrstvy dve tak sa potila. takze tak. toto sa mi nikdy v inych odskusanych fusakoch nestalo.

    7. říj 2013

    @tulipaki nemuss, ale nestiahnes okolo hlavicky. bud jedno alebo druhe. oboje nejde.

    7. říj 2013

    mne je to tez jedno kto si aky fusak kupi - taky ci onak. ja len som krute narazila na diskusiach a popravde bola som velmi rada, ze som ho predala so stratou "iba" 400 kc.

    7. říj 2013

    @eustoma tak tím líp pro tebe 😉 Ještě co oboje nejde stáhnout? Okolo hlavičky jsem to stáhlý měla a co druhý by mělo být s dírama? Například lodger nebo elodie mi přijde pro mimčo nepraktickej, jsou v něm úplně utopený. Ale to je opět pouze můj úhel pohledu a zkušenosti 🙂

    7. říj 2013
    lennus
    autor

    @tulipaki Judit, já určitě nejsem lehce ovlivnitelná, ale ten exclusive angel mi už doporučovala kamarádka a je fakt, že mi ten Emitex prostě přijde tenký, tak nevím no. :(

    7. říj 2013

    @lennus Leni, jasně, jen aby nedošlo k mýlce, exclusive angel mi taky přijde moc fajn! Jen mě nadzvedl názor, že emitex chválej mamky, co nedržely jiný fusak v ruce. Promiň za spamování, klidně si to tu promaž 🙂

    7. říj 2013
    lennus
    autor

    @tulipaki V pohodě, Judit. Já zatím zkušenosti nemám, tak nemůžu soudit.

    7. říj 2013

    @lennus na hrubku ked som mala prilozeny emitex a litle nagel tak boli rovnako tenke. ale funkcne su inde. no uz nepisem.

    7. říj 2013

    U nás na Majovkach říkala jedna mamina i Emitexu to samé co @eustoma ..... takže jsem si objednala ten Angel🙂

    11. říj 2013
    lennus
    autor

    @eustoma @katja77 Nakonec jsme si nechali Emitex. Kvalitní určitě bude, tisícovku navíc jsem za jiný dávat nechtěla a jsem spíš zastáncem více vrstev než dát mimčo v bodýčku rovnou do fusaku. Já sama nemám pod bundou jen triko, ale naopak více vrstev. No snad nebudu litovat! 🙂

    22. říj 2013
    22. říj 2013

    takže Angel od Outlastu je lepší na zimu? a co v létě?

    11. led 2014
    lennus
    autor

    @veronique2v1 V létě se přeci nedává dítě do fusaku, nebo jo? Existují pak takové tenší fleesové fusáčky, my máme jeden jako součást kočárku.

    11. led 2014

    @lennus právě, že existují na jaro, léto a podzim a viděli jsme Emitex, tak nevím, zda je fajn, je právě fleesový

    11. led 2014

    Parádní máme taky zimní a luxus akorád se sněhuláčkem

    6. únor 2014