lenysek1988
28. čer 2018
211 

Testování s Lovi

Děkuji Modrému Koníkovi za možnost testování značky Lovi. Největší radost rozbalování balíčku udělal starší dceři. Pomáhala a hned ukazovala co všechno našla. Radost jsem ji zkazila tím, že to není pro ni, ale pro brášku a sestřičku. Dostali jsme dudlíky a lahvičku na testování.

Překvapili mě mile dudlíky. Předpokládala jsem že bude jeden a ony dva. Na testování jsme dostali Retro design. Musím se přiznat že se mi obrázek na dudlíku tolik nelíbí. Ale jiné řady této značky mají moc krásné obrázky.

Nebudu nalhávat že jsem dudlík od značky Lovi viděla poprvé. Doma už jeden mám ale to byl dárek k objednávce plen. Takže jsem ho nekupovala a jen zjistila že je nová značka dudlíku na světě. Ten dostal syn a na dcerku zůstal jiný dudlík. Jak to tak bývá, dceři se nelíbil první dudlík. Dala jsem ji jinou značku a ta se jí líbila víc. Ale mě přišlo že je kousací část zbytečně velká nebo široká. (vrchní dudlíky jsou značka LOVI)

A víc jsem si chválila dárek než ty kupované. Bylo jasné že nové dudlíky hned vyvařím ať může dcera testovat. Nevadila ji výměna dudlíku a teď má dva. Na začátku testování měla dcera pod 4kg a tvarovaný štítek měla hned pod nosíčkem jak je štítek velký. To je teda jediná věc co se mi nelíbí. Synátor jak kdyby věděl že je dudlík růžový a moc ho nechce.

Je spokojený se svým prvním Lovi. Značka Lovi se stala našim favoritem a určitě podle potřeby dětí koupím nové dudlíky od této značky.  Děti jsou kojené a změny v sání jsem si nevšimla. Vždyť dudlík je takové šidítko za prsíčka, když se dítě potřebuje uklidnit. A na moji dceru to působí, je dudlíková holčička. 

Další věcí z balíčku byla Samosterilizující láhev Lovi 150ml a ta mě překvapila svou velikostí. Je tak maličká oproti ostatním lahvička stejného obsahu, že jsem si prvně myslela že je to poloviční objem.

Oceňuji sterilizování v mikrovlné troubě. Do víčka se nalije 30ml studené převařené vody, do víčka se umístí těsnící disk, šroubovací víčko, dudlík a kleště. Láhev se položí dnem vzhůru na víčko a vloží do mikrovlné trouby. Nastaví čas podle schématu na víčku a sterilizace může začít.

Do lahvičky dávám dětem čaj,když nemám možnost hned nakojit. Lahvička neteče,což je velký plus. Dudlík nutí děti sát,protože jen pomaličku kape. Za celou dobu se mi nestalo,že by děti upřednostnili láhev před prsem. Dobře se drží v ruce.

Určitě pořídím další láhev a doufám že budu tak spokojená jak s touto řadou. Za mě zatím nejlepší značka v lahviček a ve tvaru dudlíku na šidítkách.

#test_lovi #recenze

Začni psát komentář...

Odešli