limetka82
24. lis 2016
126 

Jsem vysátá...

Jsem vysátá!

Ne, teď fakt nemluvím o nedostatku mlíka v prsou. Řeč je o minimální inspiraci a maximálním vyčerpání. Vánoce budou teprve za měsíc, ale dávaj mi zabrat už teď. Nevím, o čem dřív psát, tak radši nepíšu vůbec. Jaký upéct nejlepší cukroví, nebo jak uvít věnec se asi dozvíte z nějakého „vychytanějšího“ blogu než z toho mého.

Vilma tak děsně rychle roste! Je vtipná a úžasná a krásně už mluví...a tak se stejně vždycky večer divím, že je vůbec možné na tak roztomilé stvoření vůbec zvýšit hlas. Přestože jsem si pořídila knihu od Dalajlámy, doufajíc že si vyzenuju mozek, hlas pořád zvyšuju poměrně často. Asi dělám pořád něco špatně...což je, myslím, takový mateřský prokletí. Dělat neustále něco špatně, nebo si to alespoň myslet.

Tleská mi, když vytřu podlahu a říká „hezký“, míchá omáčku na špagety a říká „mami dobrý“, když luxuju vytrhává mi vysavač z ruky a křičí „já taky, mami já taky“...když spolu usínáme, položí si hlavu na moje břicho, jako kdyby si chtěla s tím naším očekávaným přírůstkem ještě chvilku povídat.

Pak jsou taky chvíle, kdybyste to dítě radši neznala. A není jich málo. Holt, když jste máma, tak musíte být za hodnýho i zlýho policajta zároveň a tahle schizofrenie se brzo začne projevovat i na vaší psychice. A pak přijde tatínek z práce a zeptá se, jak bylo. Ostatně práce z otců dělá Mimoně roku, protože na to abyste popsala celý den už stejně nemáte energii a on na vaše vyslechnutí už vůbec ne. Jde prakticky o řečnickou otázku. Takže byste ho nejradši praštila koštětem, ale místo toho mu nabídnete večeři. Jo, láska je úžasná. Tak hezký advent dámy!

Více článků naleznete na: http://www.pihatamama.cz/

#blogujeme #mk_blog_academy #rodina #vztahy

Tak to jsi právě popsala můj život s prckem a denní dění kolem nás. S tím rozdílem,že si ještě tak nepovídáme,jen opakuje každé slovo co řeknu. Při vaření mě tahá pořád k autíčkům,což nemůžu a vyjedu na něj když už to opakuje po 5. Pak je mi ho líto,tak něco hodim do hrnce nebo na pánev a rychle mu něco ukážu. Při luxování se mi opírá o vysavač (líbí se mu proudění toho vzduchu,což je hnus) a nesmírně mě to vytáčí a zdržuje. Pak přijde přítel a zeptá se co jsme celý den dělali. Ve snaze se vypovídat,postěžovat si a ulevit si mi řekne jen "hm,máš to těžký,tak ho zabav jinak" 😠. Jo to se ti to řekne,když ho vidíš jen večer. No je to náročný.

25. lis 2016

Citim se stejne.

25. lis 2016

Krásnej článek, jednoduchej, stručnej, ale 100% výstižnej!!! #mademyday

28. lis 2016

Začni psát komentář...

Odešli