@hexelucka Na pánev dát lžíčku oleje, na něm zesklovatět cibuli (dala jsem 1 menší) a pak přidat sladkou papriku. Nechala jsem to asi 20 vteřin a pak přidala uvařenou cizrnu (na porci počítám 100 g syrové cizrny). Ochutila jsem kořením - čerstvě mletý pepř a chilli, sušený česnek a chvilku jsem to nechala společně dusit. Pak jsem ztlumila plamen a nechala s tím prohřát kysané zelí (kysám si svoje doma, není tak kyselé jako kupované), pak přidala 2 lžíce jogurtu a nakonec osolila.
@llluckaaa Luci a s cim to jist?
@brambora20 Samotné třeba k obědu. Je toho hodně 🙂
@llluckaaa a k tomu chleba nebo ta cizrna ma hodne sacharidu?
@brambora20 Cizrna má sacharidů zrovna docela dost, takže spíš bez chleba a nebo případně jen půlku krajíčku.
@llluckaaa ok, prave ji delam, tak jsem zvedava😉
@brambora20 Doufám, že ti bude chutnat 🙂 Mně fakt překvapilo, jak byla dobrá. Já mám totiž hrozně ráda segedýnský guláš (např. ten v podání mojí tchýně: sádlo, bůček, spousty omáčky a knedlík) a chtěla jsem vymyslet něco, abych na něj zahnala chuť 😀
@llluckaaa vyborna, malem jsem jedla uz z panve😉
@llluckaaa cizrnu miluji tak vyzkouší i tuto variantu 🙂
@misicka455 Vyzkoušej, já poslední dobou na cizrnu nemám vůbec chuť, ale toto jídlo bylo opravdu dobré.
určo vyzkouším 😉 cizrnu mám moc ráda i jako slané zobání u TV...uvařit a pak opéci v troubě s uzenou paprikou 😀
tak to vypadá zajímavě, cizrnu miluju, tak určitě vyzkouším
@pupickova hle, co vše je možné! 😀
@llluckaaa chceš to vzhledově dotáhnout na moje dobroty?! 😀 😀
@marie_anna veliká krása 😀 Možná to taky někdy uvařím. Sice cizrnu nemusím, ale do alba by se mi to hodilo 😀
@marie_anna Jo! 😀 😀
@marie_anna Cože? @pupickova se nelíbí ani moje sonáta od Leandru s barokem od Toneru? ☹
vypadá to zajímavě, díky za tipy!
zajímavé🙂
prosím o recept díky