Omáčka je sice smetanová, ale když děrovanou naběračkou vyberou jen tuhé části omáčky, tak tam moc tuku nezůstane. V kombinaci s beztučnými kuřecími prsy je to v pohodě 🙂 Uznávám, že bych toto jídlo mohla uvařit i bez smetany, ale dělat nedělní oběd pro mě a zbytek rodiny zvlášť se mi opravdu nechce.
@kaci11 Přesné poměry surovin už si nepamatuji, ale jsou tam kuřecí prsa, zelené fazolky, žampióny, smetana, sůl a pepř. K tomu je kulatozrnná celozrnná rýže s petrželkou a dušená kukuřice.
Omáčka je sice smetanová, ale když děrovanou naběračkou vyberou jen tuhé části omáčky, tak tam moc tuku nezůstane. V kombinaci s beztučnými kuřecími prsy je to v pohodě 🙂
Uznávám, že bych toto jídlo mohla uvařit i bez smetany, ale dělat nedělní oběd pro mě a zbytek rodiny zvlášť se mi opravdu nechce.