79 / 400
    Kroupový nákyp s hovězím masem.

    Luci písneš jak děláš, prosím?

    16. bře 2015

    @tajemna30 Jasně, Ivi, je to hrozně jednoduché. Zvlášť jsem vařila ječné kroupy - v papiňáku v osolené vodě, protože vaření trvá dlouho. Jinak potom ve velké pánvi osmahnout mleté maso, osolit, opepřit, přidat zeleninu (tady mám několik druhů - mrkev, kukuřici, papriku, fazolky a společně dusit. Po podušení přidat uvařené kroupy a dochutit. V podstatě stejný postup jako mívám u rizota, jáhlota ap., jenom ty kroupy jsou delší na vaření a dávám je do papiňáku.

    16. bře 2015

    @llluckaaa Luci moooc děkuji

    17. bře 2015

    Jak dlouho si vařila v papinaku?

    8. únor 2016

    @jajulka82 Aspoň půl hodiny. Ale můžeš si to urychlit, pokud koupíš menší krupky.

    8. únor 2016