97 / 400
    Losos se zeleninou před upečením

    Jůůů, to vypadá krásně, čím je to osázenej? 🙂

    4. srp 2015

    @marie_anna Myslíš to bílé?

    4. srp 2015
    4. srp 2015

    @marie_anna 😀 Přece máslo 😉 Já vím, že je to v tomto albu neuvěřitelné a čekala jsem, že mi to bude nějaký rejpal reklamovat 😀 Ale vlastně je to takový příklad, kdy se vaří pro celou rodinu a musí se to přizpůsobit všem členům. Máslo se rozteče a ti, co chtějí hubnout, si ho prostě nenandají.

    4. srp 2015

    @llluckaaa ale prosimtě... Já jen nevěděla, jestli to není sýr. 😀 Rejpalka nejsem ani náhodou. A co je špatnýho na troše másla. 🙂

    4. srp 2015

    @marie_anna Sýr ne, já mám ráda chuť lososa jako takového a bojím se, že sýr by ji zabil ☹ Co je špatného na troše másla... jednak tady není trochu, ale docela dost 😀 😅 a pak taky proto, že při redukčních dietách bychom měli snižovat množství živočišného tuku ve stravě (až na vyjímky jako je rybí tuk).
    Já si dělala srandu... původně jsem k tomu psala vysvětlení, ale nevešlo se mi to do popisky, tak jsem to smazala a pak už se mi s tím nechtělo crcat, ale čekala jsem, že se někdo zeptá 😉

    4. srp 2015

    @llluckaaa však já si taky dělám srandu. Já přece nejsem žádnej inspektor, jen jsem prostě nevěděla, co se to tam bělá. 🙂 No jasně, sýr na rybě a masu obecně je docela barbarství. 🙂

    4. srp 2015

    @marie_anna Tak jinam si dám sýr docela ráda, třeba když chci někdy ochutit filé z tresky, to je takové mdlé. Ale losos mi stačí jen malinko osolený a i tak mi moc chutná 😵 Tady u toho lososa je dost zelené cibulky, ale to já tam dávám spíš kvůli tomu, aby bylo čím posypat brambory (to byla příloha).

    5. srp 2015

    @llluckaaa a jakejpak tam dáváš? Já mám pocit, že dobře by k tomu šly jen ty tučný, takový ty lehký tvrdý by na tom udělaly tuhej obal, ne?

    5. srp 2015