@llluckaaa mně se ta fotka líbí. Hned bych si to dala. 🙂
@marie_anna Děkuju, aspoň někdo mou snahu ocení 😀
@tajemna30 Ale máš pravdu, Ivi, já prostě pořád neumím jídlo dobře vyfotit ☹ Ale včera jsem se přidala ke skupině food bloggingu, tak se snad nějaké fígle naučím 🙂 Ještě bych k tomu potřebovala trochu klidu, dnes mi zase Anička vlezla do snídaně a včera se taky stihla opatlat tvarůžkama ☹
@marie_anna Recept:
tvarůžky
pepř
drcený kmín
mléko
zelená nať cibulky (nebo pažitka ap.).
Kulaté tvarůžky nakrájíme na osminky - podélně a pak ještě na čtvrtiny, dáme do misky, posypeme kmínem, malinko opepříme čerstvě mletým pepřem a zalijeme mlékem (tak, aby byly tvarůžky zalité). Uzavřeme a dáme do chladu odležet. Po pár hodinách vyndáme a vidličkou tvarůžky rozmačkáme. Necháme zase odležet. Výsledná konzistence je takový měkký sliz, který se výborně maže, tvrdé kousky v tom nejsou. Cibulku nasekáme najemno a buď dáme rovnou do pomazánky a nebo posypeme až namazaný chleba (což je vzhledově mnohem hezčí 🙂 ).
Luci tak to je fakt nefotogenické jídlo vid?