Aha, díky, určitě vyzkouším 🙂
Luci, děám stejně, ale pepř nepoužívám, je nutné kvůli něčemu tam pepř dávat? Ptám se i všeobecně - já pepř v podstatě nepoužívám - je důležitý?
@tajemna30 Hodně užitečné jsou zelené natě a bylinky, kvůli železu, vápníku, draslíku, vitamínu C... K tomu přidej ještě kmín. Nemusíš dávat hodně najednou, lepší je po malých dávkách a častěji. Když se podíváš tady u mě na jídla, tak tam nějaké natě nebo zelené bylinky vidíš docela často. A není to jen na ozdobu, má to svůj význam 😉
Kdybych měla, dala bych tady k rajčatům ještě bazalku nebo pažitku, čerstvou nebo sušenou.
Můžu se zeptat : to jsou jenom rajčata s Cottage sýrem nebo je tam ještě něco jiného?? Díky moc 🙂