139 / 400
    Vepřové s paprikou a buráky

    @marie_anna Já mám ještě druhou (jednodušší) verzi toho samého jídla, ale tamta se mi líbí víc. Tohle by chtělo určitě jinak oříznout, mám tam moc utěrky a blbě řízlou petrželku ☹

    13. zář 2015

    Luci méně utěrky, trošku oříznout a nádhera - mě se tahle fotka více líbí

    13. zář 2015

    @tajemna30 Jj, Ivi, říkala jsem si, že tam mám moc utěrky a chtělo by to ještě oříznout 😉 Na tom tmavém podkladě ta jídla pěkně vyniknou 🙂 Mně se tady moc nelíbí tvar rýře.

    13. zář 2015

    Já tomu naprosto nerozumím, takže moje rady vůbec neber v potaz ..... prostě tady se mi líbí že je vidět jídlo nejvíc, na předchozí fotce vidím hlavně ty kořenky

    13. zář 2015

    @tajemna30 Tomu nemusíš rozumět 😉 Já zkouším fotit s různým pozadím a kolikrát to zbytečně přeplácám, takže odpoutávám pozornost od toho důležitého. Ono než to vidím ve velkém formátu na PC, tak sama nevím, jak to dopadne, co bude vypadat dobře nebo blbě.
    Děkuju za rady 🙂

    13. zář 2015

    @llluckaaa ode mě je vůbec Luci neber jen můj dojem, že někdy méně je více ..... někdy ale to nejen u tvých fotek jídel mi příjde že je tam zbytečně všeho moc

    13. zář 2015

    @tajemna30 Ivi, já jsem ráda, že mi napíšeš svůj názor. Já to prostě zkouším a chtěla jsem nějaké hezčí fotky, kde nebude vidět jen samotný talíř s jídlem. Takže vymýšlím, co k tomu dát a jak to bude vypadat. A v tom máš naprostou pravdu - méně je někdy více, na té předchozí fotce by to bohatě stačilo jen s talířem, utěrkou, buráky a stíny. Je tam toho zbytečně moc ☹

    13. zář 2015

    @llluckaaa mě se líbí když je to něčím hlavně pro barvu doplněno kolem ..... ale to jídlo aspon pro mě musí být hlavní na co se podívám, což tady je

    13. zář 2015