142 / 400
    Kdopak pozná, co jsem měla dnes k obědu? První správná odpověď bude odměněna srdíčkem :-)

    Luci nevím, ale dala bych si

    16. zář 2015

    Tak já to stopro neuhodnu, ale vypadá to jako rýže s masem zapečená se sýrem, možná i se zelím, ale to je opravdu asi blbost. 😀

    16. zář 2015

    Jestli on to není tem dietní segeďák. 😀

    16. zář 2015

    @marie_anna 😀 Seš dobrá 😀 Ale ještě jsem ho vytunila a jako přílohu dala co? 😀 A je to skutečně pečené 😉
    @tajemna30 Dík, Ivi 🙂

    16. zář 2015

    @llluckaaa že by to byla ta celozrnná rýže??

    16. zář 2015

    @llluckaaa Luci a víš že jsem si říkala že je to zelí a maso .... ale to mi přišlo divné tak jsem pomlčela

    16. zář 2015

    @marie_anna Kdepak, rýže ne 😉 Je to na fotce vidět, ale asi to není poznat.

    16. zář 2015

    hod sem prosím recept, kroupy tam asi nejsou že?

    16. zář 2015

    @llluckaaa mně to taky přijde jako kroupy!

    16. zář 2015

    @tajemna30 @marie_anna Kroupy to nejsou, ale jinak jste u obilnin správně.

    16. zář 2015
    16. zář 2015

    @tajemna30 Recept sepíšu na net a dám sem pak odkaz, ju?
    @marie_anna Bingo 🙂

    16. zář 2015

    @llluckaaa huráááá! 🙂 Jinak ano, pohanka a zelí jdou dohromady dobře!

    16. zář 2015
    19. zář 2015

    @llluckaaa Luci děkuji vyzkouším

    19. zář 2015

    @llluckaaa Luci a maso uděláš v podstatě na hotovo než ho dáš do zapékací misky? A může mi prosím prosím ten bod 1 vysvětlit podrobněji? pohanku "syrovou" dávám vid? a jak dlouho ji nechám v nálevu a s horkou vodou?

    19. zář 2015

    @tajemna30 Ano, maso už je v podstatě měkké a k jídlu. S tou pomankou je to jedno, klidně to udělej tak, že nejdřív si připravíš pohanku do misky a budeš ji mít zalitou po dobu, kdy budeš dělat zbytek. Nevylívej to, ona nasákne hodně tekutiny.

    20. zář 2015