@llluckaaa řekla bych, že ano. Já osobně bych sirup nacákala do středu, aby se jakoby trochu roztékal z toho terče a zároveň nerakryl ovocnou kompozici (je světlejší), ale to už je jen věc osobních preferencí.
nezakryl
@marie_anna Tady jsou povidla a byla docela tuhá, takže cákat se s nimi nedalo, jen někam na lžičce kydnout ☹ Ale jo, zkusím je kydat někam doprostřed, ať líp vynikne švestková "kytička".
@llluckaaa heh, to jsem špatně koukala, myslela jsem, že to menší jsou taky kousky ovoce 😀 A ten sirup jsem myslela jakoby navíc. On se totiž tak pěkně na těch kaších veprostřed leskne, takový lákavý bonus. 😀 Ale teď jak jsi to napsala, možá by opravdu bylo hezčí, kdyby samostatně vynikl švestkový květ a s povidly by sis pohrála jinak.
@llluckaaa Nebo udělat z povidel menší okvětní lístky švestky - kdyby to bylo prostě součástí květu a ne odlepené jako kuličky okolo. Ale to už je na tvé tvořivosti a vkusu.
@marie_anna Ona je to kolikrát hlavně věc mé šikovnosti, kam se s tím kydáním, sypáním nebo cákáním trefím 😀 😅
Kdyby mi to ráno někdo takto hezky nachystal, smlaskla bych to během minuty 🙂
@sedmiteckas To věřím 🙂 Ve mně to zahučelo taky docela rychle 😀
Postup přípravy je tady: http://www.jimechytre.cz/prispevky/ryzova-kase-...
@marie_anna Lepší? 😉