151 / 400
    Quinoa se zeleninou a kuřecími kousky

    @marie_anna A co tato? 😀 Mně už jdou oči šejdrem a nic nevidím 😅
    @civet Můžu se zeptat na tvůj názor? Kompozice, barva, světlo, zaostření... cokoliv 😉 Děkuju 🙂

    25. zář 2015

    @llluckaaa tahle mi přijde co do úhlu talíře nejlepší, ale taky už mám oči unavené. 🙂

    25. zář 2015

    Luci tahle je nejlepší

    25. zář 2015

    vic bych to prosvětlila a doostřila. A to zrní možná rozsypala seshora. Ale fotka není špatná:o)

    25. zář 2015

    @civet Jak myslíš doostřila? V nějaké programu na fotky? Musím zkusit, co ten můj všechno umí. Zatím používám jen ořez, teplotu barvy a jas.

    25. zář 2015

    @llluckaaa jj, doostřeí fotek. Dělám to hlavně, když fotky zmenším na velikost pro web, tak je pak ještě doostřím. Uměj to i programy zadarmo.

    25. zář 2015

    @civet Já tu teď objevila vinětaci a tam je selektivní fokus, jenže to mi jenom rozostřuje. Doostření tu asi nemám ☹ Musím se zeptat, co tu je vlastně za program, je tam napsáno jen Fotografie :-/

    25. zář 2015

    luci, ta fotka je moc hezká. mám chutě. jak vlastně chutná ta quionoa? dá se to k něčemu přirovnat? a ono to jde na slano i na sladko?

    25. zář 2015

    @blahova_andrea Děkuju, Andrejko 🙂 Chuť nemá moc výraznou, ale je dobrá. Přirovnat se dá k jiným obilninám, ale rychleji se vaří. Dělala jsem ji na sladko i slano. Bohužel je docela drahá, 200gramový pytlík mě stál necelých 50 Kč, a to byla zrovna v akci ☹

    25. zář 2015

    @llluckaaa takže je to takové nic jako kroupy, rýže nebo kuskus? já ji zatím nikde v akci nezahlídla, to bych ji zkusila vzít. taky mě zajímají ti chia semínka, taky teď populární a netuším o čem to je 😅

    25. zář 2015

    @llluckaaa Luci já se ještě zeptám z jiného soudku, dáváš do jídla bylinky jako oregáno, majoránka, tymián - a dáváš to i Aničce, samozřejmě přiměřené množství bylinek?

    25. zář 2015

    @blahova_andrea Já bych řekla, že toto nějakou chuť má 😉 Já třeba kuskus nějak zvlášť nemusím a rýži si musím ochutit. Toto je lepší. Chia semínka žádnou zvláštní chuť nemají, koupila jsem je kvůli obsahu užitečných tuků, došly nám ořechy.
    @tajemna30 Ano, zelené bylinky dávám, úmyslně ji do jídel přidávám třeba nasekanou petrželku. Je tam relativně hodně železa, vápníku a vitamínu C. Teď si budu zase něco klíčit 🙂

    25. zář 2015

    @llluckaaa já kuskus i rýži používám k omáčkovým jídlům, suché to taky nemusíme, takže ochucené je to tím, co k tomu podáváme 😅 já třeba ořechy moc do ničeho používat nemůžu kvůli mp a ty chia mě lákají, ale taky jsem koukala, že nic levného. asi si to budu o někoho přát příště jako dárek nebo tak 😀
    @tajemna30 ivi, já na bylinkách taky nevidím pro roční dítě nic závadného 😉

    25. zář 2015

    @blahova_andrea Já už si dávám rýži ráda i bez omáček, ale musí být dobře ochucená. Třeba to dýňové rizoto nebo mrkvová rýže jsou mňam 🙂

    25. zář 2015

    @llluckaaa tak když ji dobře uděláš, tak asi ano. my jsme celkově omáčkoví. jinak máme rýži jen jako kulatozrnné italské rizoto

    25. zář 2015

    @blahova_andrea Asi to taky budu muset jednou vyzkoušet 🙂 Máš někde oblíbený recept?

    25. zář 2015
    25. zář 2015

    @llluckaaa no my neděláme zrovna zdravé rizito 😅 my ho děláme s hráškem a slaninou. kdysi jsme to někde zahlédli v časopise, zkusili a zachutnalo nám to. zhruba takto 😉 http://ona.idnes.cz/italske-rizoto-s-hraskem-0x...

    26. zář 2015

    @blahova_andrea Ale Andrejko, u nás se přece taky nejí pořád jenom zdravě 😀 😉 Navíc tento recept není zas tak nezdravý, jak si asi myslíš 🙂 Před pár dny jsem měla v ruce arborio rýži a přemýšlela jsem, jestli ji vzít, ale pak jsem ji tam nechala ☹ Jakou používáte vy?

    26. zář 2015

    @llluckaaa tak ve mě tu nezdravost evokuje ta vypražená slaninka 😅 my tam totiž nedáváme italskou panchetu, ale prostě českýho vepříka 😅 ale děsně nám to chutná, takže jednou měsíčně to u nás bývá 🙂 myslím, že taky arborio. ani nevím. my to až tak neřešíme. když je někde v akci a má kulatá zrna, tak ji vezmem 😅

    26. zář 2015