icon
19 / 400
Tofu na paprice se zeleninou a ječnými krupkami
avatar

škoda, že nemůžu, vypadá to luxusně...☹ Takové obědy jsem měla ráda 🙂

Odpověz
16. únor 2016
avatar

@lucisuska Luci, tak si místo tofu dej kuřecí prsa. Určitě to bude taky dobré, jen to budeš muset delší dobu dusit.

Odpověz
16. únor 2016
avatar
Odpověz
16. únor 2016
avatar

Tímto děkuji @marie_anna za nápad na toto výborné jídlo 🙂
PS: Vaříš z krupek? Jestli ne, zkus, je to levné, jednoduché a dobré 😉

Odpověz
16. únor 2016
avatar

@llluckaaa To mám velkou radost, když lidem chutná můj recept, potěší mě to ze všeho nejvíc. 😵 Uvažovala jsem o tom a nikdy nezkusila, prosím, dej nějaké osvědčené tipy, zrovna objednávám na zítra Tesco.

Odpověz
16. únor 2016
avatar

Moc hezká fotka! Jinak můj talíř stál šede a miska třicet korun, ale jsou z poctivého materiálu a krásně matné, tj. vhodné k focení. 🙂

Odpověz
16. únor 2016
avatar

@marie_anna Tak zkus vzít i ty ječné krupky. 0,5 kg stojí asi 10 Kč, takže za pokusy skoro nic nedáš 🙂 Vaří se podobně jako rýže, trvá to tak 20 minut... Viděla jsem v tvých receptech jako přílohu bulgur a určitě by šel nahradit krupkami.
Já mám taky další nový talířek 😀 Viz tato fotka vlevo nahoře 😉

Odpověz
16. únor 2016
avatar

@llluckaaa A jaké mám koupit, mají různé velikosti (malé, střední, velké).

Odpověz
16. únor 2016
avatar
Komentář byl odstraněný