231 / 400

    @marie_anna První vlašťovka 🙂

    9. dub 2016

    @llluckaaa Supeeer! 🙂

    9. dub 2016

    @marie_anna No nepřeháněj, je to takové obyčejné, ale neměla jsem tu žádnou krabičku nebo dekoraci, která by se k tomu hodila ☹

    9. dub 2016

    @llluckaaa Není to zas tak úplně obyčejné. Jak znám sebe, rozložila bych ty věci okolo úplně fádně. Navíc barvy krásně kontrastují a máš vynikající zaostření. Mně se to moc líbí.

    9. dub 2016

    I me se to moc libi. Krásná jednoduchý fotka 😉

    9. dub 2016

    @marie_anna @zuzi82 Dík, holky, mně jdou ty jednoduché nenápadité fotky nejlíp 😀 Ale vypadá líp než při mém posledním pokusu, to jo 🙂

    9. dub 2016

    @llluckaaa Ale nech toho, tahle opravdu není nenápaditá. Navíc k tvému zaměření ten strohý styl jde. Myslím z hlediska zaměření těch jídel. Spíš bude vypadat dobře v minimalistickém stylu nějaký zdravý zákusek než třeba opulentní Pavlova či dort se šlehačkou. Minimalistický neznamená nenápaditý.

    9. dub 2016

    @llluckaaa Ale já osobně taky nejsem spokojená, když vyfotím třeba talíř, kde je sice hezky naservírované jídlo a i ten ubrus ladí, ale jinak kde nic, tu nic. Takže chápu, jak to myslíš. Správným rozložením detailů se z obyčejné hezké fotky stává fotka výjimečná nebo prostě nápaditá a taky bych ráda dospěla k tomuto cíli. Nicméně tato tvá fotka do zmíněné kategorie dle mě nepatří.

    9. dub 2016