301 / 400
    Špaldový chléb se sušenými rajčaty, bazalkou a olivami

    Ten vypadá hooodně lákavě 🙂. Můžu poprosit o recept? Děkuji 🙂

    19. dub 2017
    19. dub 2017

    Prosím prosím, včera jsem se rozhodla, že si dle Tvého receptu vyzkouším můj první chlebík. Ale narazila jsem ejhle.. Kde koupit potřebné "mouky" ?? Dají se sehnat i běžně v Lidlu nemusím do Racia??

    20. dub 2017

    @zet83 S Lidlem si určitě vystačíš, ta chlebová špaldová, ze které jsem pekla tento chleba, zrovna z Lidlu byla. Mají tam i celozrnnou a hladkou špaldovou mouku 😉 Jsou i levnější než jinde. Jinak zrovna v Lidlu já nakupuji velmi ráda a většina mých surovin z tama pochází 🙂

    20. dub 2017

    @llluckaaa děkuji. Já totiž nikdy toto nepekla, tak mě to zaskočilo. Koukala jsem, že tam mají dva druhy mouky chlebová a špaldová, jestli to píšu správně. Na co mám tedy MOC prosím koukat, zaskočili mě ty názvy

    20. dub 2017

    @zet83 U nás mají těch druhů víc, minimálně 3 - celozrnná, chlebová a hladká. Čím vyšší číslo ta mouka má, tím víc vlákniny má a hůř kyne.

    20. dub 2017