4 / 14
    Takto vypadá čerstvě upečený celozrnný chleba z domácí pekárny.

    vypadá moc chutně 🙂 Mohla bych poprosit o recept?

    11. led 2014

    @anul11 Jasně. Nejdřív 300 ml vody, pak asi lžíci olej a lžíci octa. Pak 100g celozrnné žitné mouky, 300g celozrnné špaldové mouky, 100g hladké pšeničné mouky. Přidat 2 lžičky soli, lžičku drceného kmínu, lžičku cukru, půl rozdrobené kostky droždí. Nakonec dávám semínky - vždy hrst lněných a pak podle toho, co je zrovna doma - sezamové, slunečnicové nebo dýňové. Peču to v pekárně Moulinex Home Bread na program 1.

    11. led 2014

    moc děkuji 🙂

    11. led 2014

    @llluckaaa tak recept už jsem našla 🙂 a mužu se zeptat, jak dlouho ten program trvá?

    8. dub 2014

    @petasgec Tento program trvá 3,5 hodiny. Někdy to ale urychlím a pustím program na těsto a po skončení peču 50 minut (řídím se tím, jak je těsto nakynuté).

    8. dub 2014

    @llluckaaa děkuji 🙂 určitě jej vyzkouším 😉

    8. dub 2014

    Vypadá super !

    19. led 2016