1 / 1

    Smekám,👍💪👏 to je pro mě zatím vytoužená meta někde v dálce.

    21. kvě 2022

    @kakret To pro mě byla taky, ale dnes jsem se hecla a zkusila to 😉 Ale makám na to postupně už poslední půlrok, tak jsem ráda, že vidím pokrok - lepší výdrž, víc svalů, méně se zadýchávám a hlavně z toho vznikla nová závislost, u které si krásně vyčistím hlavu 🙂

    21. kvě 2022

    @llluckaaa já začala před 14 dny, chodím obden minulé to byla hrůza tak jsem dnes šla spíš z povinnosti. Ale bylo to super. Malými krůčky jednou těch pět taky dám 😍

    21. kvě 2022

    Smekam. Šikulka. Já dříve běhala ale po covidu mě to nějak nejde. Mám pocit že mě odešly plíce a ne a ne se vrátit.

    21. kvě 2022

    @llluckaaa Super !!!! Beham 2 měsíce 3x týdně 5km. Ale poslední dny mě tak bolí koleno….chci jít zítra, tak snad to půjde.

    21. kvě 2022

    @mumynek Já se právě po Covidu rozhodla zapracovat na své formě. Nejdřív chůze, posilování, jóga, teď už střídám chůzi s během a každý den mám nějaký pohyb.

    21. kvě 2022

    @julietta111 Já se bála, že mě budou bolet záda jako kdysi, když jsem trčela na home officu, přibrala jsem, fyzička někam zmizela a bolela mě i chůze. Teď už si ale dávám pozor - víc protahuji záda, střídám to s jiným pohybem a částečně běžím po měkkém povrchu v parku. Přijde mi, že čím víc cvičím, tím víc mám energie a je mi líp. Už je to jako droga 😀 Doufám, že nějak vydržím i přes zimu.

    21. kvě 2022

    👏

    21. kvě 2022

    Já běhám týden. Nemám problém uběhnout kolik si dám za cíl, nohy mě nebolí, spíš mám problém s dýcháním, Funím jak lokomotiva a neumím si najít ten správný styl, abych se nezadýchávala. Snad se to časem zlepší.

    22. kvě 2022

    @petaov Taky mám problem to udychat, ale je znát pokrok. Jak budeš běhat pravidelně, tak se to bude určitě zlepšovat 🙂

    22. kvě 2022