lucifux
16. bře 2020
347 

Otíkova první vana

Ahoj maminy, 

vůbec poprvé jsem měla to štěstí něco vyhrát, nebo být pro něco vybraná, a proto jsem z toho nesmírně nadšená a to, že to je něco pro mé uličníky, mě těší o to víc. 

A tak jsme s radostí začali. Moji kluci se hrozně rádi koupou. Do nedávna jsem Otíka ještě koupala ve vaničce, je to asi měsíc, co jsem učila na velkou vanu. Zpočátku se opravdu bál, nechtěl tam být, plakal. Nepomáhalo ho ani zasypat hračkami. Až mě napadlo, že si tam vlezeme všichni, že mu to třeba pomůže. Já byla sice oblečená, ale to vem čert, co bych pro ty moje zlatíčka neudělala. Hezky jsme si tam tak seděli já, Vítek a Otík. Otíka jsem měla na klíně, máchal si jen nožičky a já ho omývala houbou. Snažila jsem se rychle, šup, šup. 

Další den, už se spolu koupali jen kluci, ano, plakal, snažil se tlačit ven, nechtěl si ani sednout, propnul se v zádech a v nožičkách a ani to s ním nehlo. Rychle jsem ho opláchla a umyla zadeček. Víťa byl nadšený, měl ve vaně kamaráda, se kterým si mohl hrát. Brášku strašně miluje.

Jak šel den za dnem, tak z drastického a uplakaného koupání se najednou stala zábava. A teď mi pláče, když ho beru ven z vany. #test_nivea2

#test_nivea

https://www.modrykonik.cz/recenze/detska-kosmetika-nivea-baby/#zkusenosti_niveababy

Začni psát komentář...

Odešli