lucikproch
10. únor 2019
205 

Testování produktů LIPIKAR od La Roche-Posay

V první řadě bych opět chtěla poděkovat Modrému koníku za možnost vyzkoušení a otestování sprchového gelu a krému od značky La Roche-Posay.

Naše Eliška, pro kterou bylo testování určeno, má problémy s pletí už od narození. Nikdy to nebylo takové to hlaďounké a jemné miminko, ale vždy naše malé struhadlo 😉 Už jsme vyzkoušeli spousty krémů, ale nikdy nebylo nic 100 % ☹

Když dorazil balíček, tak jsme se hned vrhli do vybalení a následně do testování. Bohužel, u nás nejde nic normální cestou a tak to bylo i s tímto testováním. Po natření krémem se Eli hned osypala. V žádném případě to ale nedávám za vinu této značce, protože tento problém u Elišky máme zatím s každým krémem ☹

Po dohodě jsme tedy krém vyřadili z testování a pokračovalo se jen s mycím gelem. Každopádně se vůbec nebojím toho, že by tento krém u nás jen tak ležel (natírací plochy máme u nás doma dostatek 😉)

LIPIKAR SYNDET AP+ Čisticí gel

Tento čistící gel je pro pokožku se sklonem k atopickému ekzému. Řekla bych, že je spíš bez vůně a má krémovou konzistenci. Krásně ve vodě udělá pěnu (což ocení děti, které pěnu nemohou). Bohužel, samotný gel ale Elišce jen tak nepomohl. Pokožku má stále velmi suchou (což je samozřejmé, když ji nemůžeme promazávat).

Můj závěr tohoto testování je spíše rozpačitý. Určitě to za vyzkoušení stálo, ale, bohužel, nás ještě čeká dlouhá cesta a zkoušení dalších přípravků, které by mohly Elišce pomoci od velmi suché pokožky.

Ještě jednou moc děkuji za tuto možnost testování ♥♥

#sleepikar #test_larocheposay2 #recenze

#zkusenosti_lipikar_ap

Začni psát komentář...

Odešli