luckamb
9. kvě 2018
372 

Kik - testování dětské mody

Jako mamku čtyř dětí mě možnost na testování dětské módy Kik nadchlo, takže jsem naváhala a zkusila svoje štěstí. Vzhledem k počtu "zkušebních vzorků " co mám doma jsem doufala, že se na nás usměje štěstí a budme moci vyzkoušet, zda se za 1500 dá obléknout celá smečka. 

A ejhle, štěstí se usmálo.

                 Poukázky nám dorazily a my na nákup s nejstarší dcerou vyrazily 😀

V našem městě máme dvě prodejny Kik. Musím říct, že poté, co jsme vlezly do první prodejny, to vypadalo, že budu muset poukázky spíš sníst, než abych je tam utratila. Zboží neskutečně přebrané, absolutně nepřehledně poskládané a celkový dojem z prodejny nebyl moc dobrý. Moje skoro osmiletá dcera, bez toho abyh já cokoliv řekla, zkonstatovala, že se jí to tam zdá špinavé a nelíbí se jí tam nic. Jely jsme proto do prodejny druhé a musím říct, že to bylo nebe a dudy. V druhé prodejně dcera už na stojanech venku před prodejnou přebírala co by se jí líbilo (kdybych jí měla koupit vše co si vybrala, potřebovala bych poukázek tak 3x tolik 🙂 ) . Prodejna byla krásně uspořádaná, rozmanitost sortimentu naprosto luxusní, vše přehledně uspořadané a tak jsme začaly vybírat. Vybíraly jsme tak, aby měl každý z těch 4 něco. 

                                       Nákupy jsme si užily, poukázkami zaplatily.

Byla to velká výzva, ale zadařilo se. Skutečně se nám za 1536Kč podařilo nakoupit pro všechny děti, to co potřebovali a vlastně i něco navíc. 

                                Spousta krásných oblečků, pro tu mojí smečku 😀

Bohužel, doma jsem zjistila, že synovi jsem koupila velké džíny, takže mám zkušenost i s výměnou, která proběhla naprosto bez problému. Personál byl velice příjemný, džíny vyměnily a bylo. 

Hlavní věc, z které jsem u kalhot z Kik nadšená je to že všechny kalhoty mají regulaci v pase, což vzhledem k tomu, že mám doma hubeňoury je věc nezbytně nutná. 

Zbytek oblečení sedl přesně podle velikostí a nebylo třeba nic dalšího měnit. Děti zkoušely a testovaly, malé holky teda i ochutnávaly 😀

Věci už jsem za těch 14 dní několikrát prala a projela sušickou a stále drží jak barvy, tak tvar. Takže kvalita naprosto super. 

Toto testování bych tedy zhodnotila na jedničku. Ovšem je opravdu rozdíl mezi prodejnami a i v jenom městě může být rozdíl tak markantní, že v jednom krámě máte pocit, že si  poukazy budete utírat slzy a ve druhém by jste je nejraději naklonovali 😀

Kvalita bych řekla, že neodpovídá ceně, ale ba naopak je vysoko nad ní. Ceny jsou velice příznivé, takže pro maminky, co chtějí kvalitní věci za rozumné ceny je Kik super volba. 

#test_kik  #recenze

super, díky. Ještě by mě zajímalo, která je prodejna ta dobrá a která ta špatná. Netroufám si ani tipnout.

5. kvě 2018
luckamb
autor

@olusenka v Bondy hrůza děs

6. kvě 2018

Začni psát komentář...

Odešli