lulufafo13
2. črc 2017
627 

Jak jsme testovali gel a roztok ActiMaris

Nejdrive bych moc chtela poděkovat týmu za to, že zrovna já-my jsme byli vybráni a mohli jsme si tak vyzkoušet testování produktů = gelu a roztoku ActiMaris. 
Když jsem testování na tyhle produkty ActiMaris viděla, neváhala jsem a hned jsem napsala, protože my s mužem oba trpíváme hlavně na opary a opravdu jsme už vyzkoušeli kde, co. Ale poprvadě moc jsem nedoufala, že by mě vybrali, protože v testování tady na koníku jsem zkoušela štěstí už vícekrát u jiných produktů a doposud jsem vybrána nebyla, ještě v takovém množství lidí, když vyberou většinou jen 10 zájemců o produkt, člověk spíš štěstí pokouší.

A ejhle ono to konečně poprvé vyšlo i mě a poprvé budu testovat Radost byla fakt velká, to nepopírám a začala jsem se těšit až balíček dorazí a byla jsem nejen já zvědavá  A už k samotnýmu testování produktů ActiMaris.

Balíček dorazil brzy po odeslání mé adresy, koník mě vždy o všem informoval, balíček byl moc hezky zabalený, a po rozbalení jsem byla mile překvapená, byly přibaleny i letáčky a produkty = gel a roztok ActiMaris jsou ve velkém balení, a radost měla i moje - naše malá Julinka, hnedka musela prozkoumat, co vlastně i ona bude testovat.

V první řadě si vše "prostudovala" naše malá a potom jsem si vše pročetla já. Zrovna v době testování, na začátku, ani jeden z nás neměl opar a nic v puse, odřeninu, škrábanec nic, ale díky ale za to.
Musím přiznat, že po prvním očichání gelu i roztoku mi to moc vonělo, později mi to připomíná spíše savo ale nezapáchá mi to, manželovi to třeba nevoní ale on nemá prostě takové vůně rád, když jsem dávala očichat mamce či kamarádkám, říkaly, že jim to nesmrdí ale ani nevoní. 
Nejdříve jsme ani nevěděli jestli stihneme produkty vůbec otestovat  žádný škrábanec, pupínek nic.. ale jak bylo furt horko malé se i po řádném přebalovaní, větrání pokožky a tak, lehce začervenala prdelka. Nejdříve jsem váhala, zda gel použít na zadeček ale po opětovném přečtení příbalového letáčku a poradě s manželem, jsem řekla, že to vyzkoušíme, používáme jinak sudocrem a když bylo něco, tak na střídačku imazol, ale jsme i s těmito přípravky jsme moc spokoejni. Tak jsme malou namazali, dali plínečku a bylo a musím říct, že nás oba gel ActiMaris mile překvapil, používali jsme ten den co prdelka byla červená a druhý den fakt začervenání na prdelce nebylo. 
První testování tedy dopadlo na výbornou. 
Ale znovu jsme přešli k předešlým krémům, řekli jsme si, že gel ActiMaris opravdu jen při nějakých potížích zatím budeme používat. 
Další testování gelem ActiMaris proběhlo na manželovi. V práci se na ruce škrábl o dlažbu, tak jsme to doma gelem vždy namazali, říkal, že gel ActiMaris chladí ale neštípe, nějaké extra velké změny nebo rychlejší hojení na tomto škrábanci jsme ale nepozorovali, takže bysme to zhodnotili jako mastička co běžně ošetří ranku, škrábnutí. 

Co nás ale mile potěšilo ještě na gelu Actimaris je dobrá aplikace přímo na místo, prodlouženým "zobáčkem", který se dá i opláchnout po použití. 
Dále jsme testovali rozkok ActiMaris. 
Dobře se také s ním manipuluje zakape se buď přímo na místo, ranku, stříkne do pusy (ale to jsem zatím neodzkoušeli, jen si myslíme) nebo se dá roztok ActimMaris na tamponek a potře se tím ranka.
Testovali jsme ho na malé a na jejím prvním odřeném kolínku, poranění jsem jí pokapala roztokem a neplakala nic, tím jsem jí to vlastně hlavně vydezinfikovala. Byla jsem ráda, hlavně, že to neštípe, teda snad neštípalo, protože malá neplakala ani necukla nožkou, pěkně držela. Poté jsme namazali gelem ActiMaris, nebylo to bůhví jaké odření ale prostě jsme vyzkoušeli a byli jsme spokojeni celkem hlavně, že neplakala při aplikaci roztoku a gelu. 
Roztok jsem testovala konečně i já a to na beďaru  mile mě překvapil, dala jsem na tamponek a potřela místo kde byl, opakovala jsem několikrát a beďar zmizel celkem rychle asi se i vysušil prostě byl fuč dřív jak jindy. 

Včera jsem ošetřila ránu i mojí mamče, roztokem ActiMaris, sedřela si kůži po pádu z kola, kdy se jí zamotala větývka a lehce škobrtla, říkala, že jí nic neštípe, tak myslím, že dobré a hlavně jsme to vydesinfikovali, dnes jsem jí půjčila domů i gel ten po nanesení na ranku říkala, že štípe tak uvidíme s čím příjde po zahojení a používání gelu ActiMaris. 
Shrnu to na závěr tak, že jsem moc ráda, že jsme zrovna my byli vybráni a mohli testovat gel a roztok ActiMaris. Jsem ráda, že jsem se osobně seznámila a mohla vidět, pročíst si, vyzkoušet, napsat tuto recenzi o produktech = gelu a roztoku ActiMaris. Určitě u nás najdou oba ještě hodně uplatnění, protože i opar určitě příjde, nebo nějaké škrábnutí, odření, ale nemuselo by ani nic přijít  Jen bych roztok určitě nedala na výplach malému dítku do úst, co ještě neví a nechápe, že má roztok ActiMaris jen vypláchnout v ústech a vyplivnout ven. 
Děkujeme moc Lucie 

#test_actimaris

Začni psát komentář...

Odešli