luthien.k
31. bře 2016
59 

Poradna pro atopický ekzém a alergie u dětí

Cílem mých poradenských služeb je stabilizovat lékařem diagnostikovaný atopický ekzém dítěte pomocí souboru opatření, které jsou na základě komunikace s rodičem sestaveny přímo na míru.

Jedná se zejména o úpravu stravy kojící maminky nebo přímo dítěte, kosmetická péče, potravinové doplňky, případně úprava domácího prostředí a další režimová opatření dítěte. U naprosté většiny dětí lze s ekzémem pracovat a stabilizovat ho na únosnou míru bez kortikosteroidů nebo imunomodulačních mastí, nicméně spolupráce rodiče s lékaři (dermatologem, alergologem, pediatrem, případně gastroenterologem) je též nutná a žádoucí.

Dále poskytuji poradenství v souvislosti s potravinovými alergiemi u dětí, zejména alternativy jídelníčku při bezmléčné dietě.

Obsahem mých poradenských služeb je:

  • seznámení se s problémem na základě emailové komunikace s rodičem (na základě vyplnění dotazníku o faktorech ovlivňující atopický ekzém, fotografií)
  • vytvoření plánu ke stabilizaci projevů ekzému
  • každodenní emailová komunikace (o víkendech po dohodě) mající za cíl pomoci nastavit rodiči opatření tak, aby vedla k cíli = stabilizaci atopického ekzému na únosnou míru

Neprodávám žádné preparáty a neprovozuji alternativní medicínu.

Více zde: http://poradna-atopicky-ekzem.webnode.cz/cenik

Začni psát komentář...

Odešli