luxda
17. dub 2020
308 

Jaké je moje hodnocení lahve LOVI BABY SHOWER / BOTANIC a dudlíků PRIDE & JOY / BOTANIC?

Byli jsme se synem vybráni na testování značky Lovi. Byla to pro nás premiéra, ještě jsme nic na testování neměli. O této značce jsem již u prvního syna slyšela, ale nevyzkoušeli jsme ji. Vědět, že je vše tak skvělé, tak bych šla rovnou do Lovi.

Jako první napíšu své dojmy z lahve 😊

Lahvička mě zaujala krásným a jemným vzorem, zároveň mě překvapilo, jak je lehká. Máme lahvičku z dm a ta je teda dost těžká. Dále mě překvapilo, jak je savička krásně měkká. Další výhoda je, že se dobře udržuje, máme plastovou a v ní zůstává mastnota z mléka, což tato skleněná vůbec nedělá. Savičku syn skvěle přijal a on jen tak nic nevezme. Lahvička mu natolik vyhovuje, že jsem mu musela objednat další, staré lahve už mi nechce vzít. Díra v savičce je optimální, syn se s ní ve srovnání s ostatními lahvičkami vůbec netopí.

Dále něco napíši o dudlících 😊

Dudlíky mají na první pohled krásný motiv, také je syn hned přijal a jeho staré od značky MAM už nechce 😅. Super výhoda je, že když je synovi dám do pusinky, tak nevadí, zda je dám tak či onak. Další plusem je, že jeden z dudlíků svítí, což velmi oceňuji v noci, kouknu a hned ho vidím. Oceňuji i to, že mají kroužek, díky kterému se dobře drží.

Moc si vážíme toho, že jsme je měli možnost vyzkoušet, my už jsme u značky LOVI zůstali 😊

Za nás bych LOVI určitě doporučila 😊

#test_lovi4 #recenze

#zkusenosti_dudliky_lovi
#zkusenosti_lahve_lovi

Začni psát komentář...

Odešli