mariegroth
    Zpráva byla změněna    20. únor 2020    

    Ještě jednou vám moc děkuji za přijetí Dr.Brown's na Modrém koníku. Moc si také vážím přijetí mezi ambasadorky. Představit novou značku není lehký úkol, ale já se na tu výzvu moc těším.

    V nadcházejících dnech bych vám ráda představila lahvičky a savičky Dr.Brown's a řekla, v čem jsou jiné a hlavně co pro vás mohou udělat. Zároveň bych chtěla dodat, že sortiment Dr.Brown's je opravdu bohatý, takže se určitě můžete těšit i na jiné produkty než jen láhve a savičky.

    V ČEM JSOU DR.BROWN'S LAHVE JEDINEČNÉ?

    Obsahují vnitřní ventilační systém, který žádná jiná značka nemá. Tento ventil zaručí, že krmení bude bez vakua. Právě vzduch a vakuum přispívají k potížím bříška. Vzduchové bublinky mohou způsobit prdíky, křeče, nadýmání a koliku. Každá maminka jistě ví, že by se měla pokusit miminko odříhnout po krmení. Kojené děti často odříhnutí nepotřebují, neboť nenasály vzduch při kojení. Dr. Brown's lahve mají savičky, které nejen imitují bradavku, ale také celkový princip přesunu mléka při kojení. U těchto lahví je dítě schopné pít dle vlastního tempa - tedy jako u prsa maminky. Vzduch začne proudit přes plastový kroužek, který je nasazený do hrdla lahve, přímo do ventilu a pak do zadní části láhve. Klasické lahve nic takového nemají. Dítě se namáhá při pití ze savičky, což vytvářejí podtlak, nutí dítě pít častěji a to opět vede k polykání vzduchu a zavzdušnění. Jelikož se vzduch u Dr.Brown's lahví nedostane do kontaktu s mateřským nebo umělým mlékem, nenaruší se tak vitamíny C,A a E v těchto tekutinách.

    JAKOU LÁHEV DR.BROWN'S ZVOLIT?

    Maverick má radši tu užší plastovou verzi, ale když byl menší, tak preference byla u skla. Ještě existuje skleněná verze se širokým hrdlem. Tady hodně záleží na preferenci dítěte. Široké hrdlo a tedy i širší savička maximálně imitují prsní bradavku. Sklo se lépe čistí, ale je těžší. Po rozbití ovšem neřeže. Plastová láhev je lehčí pro miminka, která už umí flaštičky držet. Ani u jednoho typu nešlápnete vedle. Jsou k dostani na www.benu.cz nebo www.pilulka.cz.

    Doufám, že jste se dozvěděly něco nového a na závěr bych vás ráda ještě jednou pozvala do soukromé skupiny: Spokojené děťátko a maminka s Dr.Brown's: https://www.modrykonik.cz/group/8747/, kde jsem psala o vyřešení problémů bříška u syna.

    #drbrows
    #drbrowns_lahev
    #drbrowns_savicka