Když jsem byla těhotná, tak jsem si myslela, že těhotenství je ta těžší část mateřství. Klidně se tomu zasmějte. Pak přišel na řadu porod císařským řezem. Pamatuju si, jak jsme seděli na pokoji s manželem. Já byla pod vlivem silných “oblbováku” z operace a bylo mi dost mizerně. Vedle nás spokojeně chrupkal Maverick, který se toho dne narodil. Čekala nás první společná noc ve třech na nemocničním pokoji. Tenkrát muž prohlásil: “No, myslím si, že nás čeká pořádná jízda.”

    A měl pravdu. V prvních dnech a týdnech po porodu jsme žili ve třech hodinových intervalech. Spát, přebalit, jíst, přebalit, spát, jíst… To každá z nás prostě zná. Jsou dny, kdy si říkám, jestli to všechno dělám dobře. Jestli mu něco nechybí, jestli jsem mu dobrou mámou.Pak mě to přejde a vzpomenu si na to, co jsem jednou slyšela od našeho pediatra: Nejlepší mámou pro tvoje dítě jsi TY a jenom TY.

    A ano, momentálně prožíváme období, které bych nazvala: Máme miliony hraček, ale raději si budeme hrát se sáčkem od sběračky MilkFlow Dr.Brown's.

    #drbrowns