Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Mámo, ten Mimoň mi chce sníst ruku 💛

    Karneval ❤️

    Dělá mi radost kluk jeden ❤️. Na obrázku jsou prý ryby, lev a dům 🤗😃.

    🎄 Cukroví v troubě a vepřovky na plotně... Vánoční atmoška jede na plné obrátky 🎄

    (4 fotky)

    Víkend v Praze ve znamení, kdo si hraje nezlobí 🎠❤️🏛️

    (7 fotek)
    marketa128
    17. lis 2019    Čtené 355x

    S kosmetikou Mustela suchá pokožka nám starosti nedělá

    Jako každý večer, kdy už celá rodina spí a já mám chvilku pro sebe, jdu si pročíst novinky na Modrého koníka a tam mě vykoukne nové upozornění o možnosti testování francouzské kosmetiky Mustela. Pomyslím si, že to je skvělá zpráva, jelikož nám stávající kosmetika pomalu ale jistě začala docházet a četla jsem dále. Dozvěděla jsem se, že se jedná o produktovou řadu pro suchou pokožku, což ve mně můj zájem znásobilo, jelikož náš Mišák má od narození na určitých místech velmi suchou pokožku. Svou radost, když jsem se dozvěděla, že jsme byli vybráni asi ani nemusím popisovat.

    Když k nám balíček s kosmetikou dorazil udělali jsme jednu rychlou propagační fotografii do závěrečné recenze a už jsem se těšila až si přivoním, vyzkouším konzistenci, proběhne první koupel a náš večerní rituál. Jak je zřejmé z fotografie Mišák měl tu čest, jako první nejenom přivonět ale i ochutnat. Nyní ale k jednotlivým produktům.

    Olej do koupele na suchou pokožku

    Po přísadách do koupele jsem začínala pokukovat a jsem ráda, že byl v rámci balíčku jeden tento produkt obsažen. Olej se krásně ve vodě rozpouští, zanechává pokožku hezky jemnou a pro radost našeho malého nezbedy i lehce pění, což je samozřejmě velká legrace. Sama jsem produkt vyzkoušela a velmi mile mě překvapilo, jak pokožka po koupeli příjemně a dlouho voněla. Jelikož olej i pokožku čistí a lze ho využít, jako sprchový gel, vzali jsme ho s sebou na výlet, kde byla k dispozici pouze sprcha.

    Vyživující tělové mléko obohacené o cold cream na suchou pokožku

    Když jsem poprvé přičichla k vůni tohoto krému, zdála se mi býti dosti výrazná pro dítě, jelikož jsem byla zvyklá na jemnější vůně, nicméně mně se zamlouvala. Mléko má skvělou konzistenci a výborně se vstřebává. Mažeme poctivě a v nejproblémovějších místech, jako jsou paže a oblast kolem kolínek jsou viditelné první výsledky v podobě jemnější pokožky. Jak říká náš doktor: „Promazávat, promazávat, promazávat...“

    Vyživující tyčinka obohacená o cold cream na suchou pokožku

    Bydlíme na horách, kde často fouká a první mrazíky máme taky za sebou. Když je potřeba brzy ráno vyrazit k lékaři či za jiným účelem do města, skvěle nám poslouží tato vyživující tyčinka, která má praktické balení díky, kterému vždy snadno a rychle ochranou vrstvu nanesu na rty a tváře našeho Mišáka.

    Krém proti opruzeninám při přebalování

    Krém s brum, brum, jak neustále slýchávám, když jdeme přebalovat. Náš syn od narození nějak extra na opruzeniny netrpěl, a i změnu plen vždy nesl velmi dobře. Občas se nějaké začervenání objevilo ale spíše v období nachlazení. Nicméně během testování se Mišákovi v oblasti třísel, kde spočívá na pokožce stahovací část jednorázové plenky objevilo podráždění, které po namazání krémem bylo do rána pryč.

    Produktová řada značky Mustela pro suchou pokožku nás velmi zaujala a jsem ráda, že jsme měli možnost ji vyzkoušet. Řekla bych, že jí zůstaneme věrni a se suchou pokožkou konečně zatočíme.

    Děkujeme MK

    Markéta a Mišák

    marketa128
    Zpráva byla změněna    10. lis 2019    

    #test_mustela2
    Testování je velká legrace 🧡. Vzali jsme si do parády i našeho "brum, brum", jelikož je na obalu od krému 🐻 a Mišák to během přebalování neustále opakuje.
    Balíček máme vyzkoušený a spokojenost na všech frontách 👶.

    marketa128
    Zpráva byla změněna    8. lis 2019    

    #test_mustela2
    S koupelovým olejem Mustela,
    suchá pokožka nám po koupeli hlavu nedělá 🧡

    Mišák 🧡

    Mišák u babičky a rodiče mají pré 👻

    Kdo má větší radost z jízdy? Když chce Mišák hu-hůůů musí mamka tu svou 🍑 narvat do mašinky

    Dneska jsme si s dětmi malovali na obličej a jak je vidět, Mišákovi se mamka líbila ❤️👻

    Brzo ráno jsme vyrazili k zubaři a jelikož už venku byla pěkná zima využili jsme ochrannou hydratační tyčinku pro děti ❄️

    #test_mustela2

    Balíček je doma 💛
    Kosmetika Mustela obsahuje ve složení naše oblíbené avokádo 🥑 a proto se u nás bude testovat všemi smysly 💚
    #test_mustela2

    marketa128
    27. lis 2018    Čtené 363x

    S Verovalem DUO CONTROL jedině měříme tlak v naší rodině

    Testování pažního tlakoměru Veroval DUO CONTROL přišlo jako na zavolanou. Mašinku, kterou jsme měli x let doma (posuďte sami) bylo již zapotřebí vyměnit, jelikož měření tlaku je u nás na denním pořádku. Můj manžel má od narození vysoký krevní tlak, který souvisí s polycystózou ledvin (stejnou diagnózu mají v rodině i další členové). V současné době užívá léky na snížení krevního tlaku a tudíž je zapotřebí sledovat, zdali mají vytoužený účinek či nikoliv. Díky testování  jsme zjistili, že druhá varianta je správně. 

    Vzápětí, po doručení balíčku, jsme si nainstalovali program Veroval medi.connect díky, kterému můžeme naměřené hodnoty ukládat a využít, jako v manželově případě, pro konzultaci s lékařem. Jedná se o šikovnou a přehlednou aplikaci.

    Nyní ale k samotnému testování. Tato super věcička má paměť pro dvě osoby (v našem případě já a můj drahý) označené čísly 1, 2 a doplněné obrázkem stylizované postavy. Nicméně to vám nebrání, aby se do testování zapojili i ostatní členové rodiny či,  jako v našem případě, kamarádky, které dorazily na kafíčko a kus řeči. Pro jejich měření jsme využili návštěvnického režimu, který slouží právě k tomuto účelu a neukládá se do paměti zmiňovaných dvou osob. Tlakoměr vás také upozorní, zdali máte vše správně nasazené a nacházíte se v klidovém režimu. Samotný přístroj má přehledný displej s velkými čísly a ikonami, díky kterým neměla problém s přečtením ani naše babča. Dále se na něm nachází tři tlačítka sloužící k zapnutí/vypnutí a přepínání jednotlivých osob, které přidávají tlakoměru plusové body, jelikož se jedná o opravdu jednoduché ovládání, které zvládne kdokoliv.

    Součástí balíčku je přehledná brožurka, ve které se rychle zorientujete, praktická taška, kabel, který slouží ke spárování s počítačem a tužkové baterie. Nemusíte tedy na nic čekat a můžete začít ihned měřit.

    Velmi děkujeme za možnost testování pažního tlakoměru Veroval a za naší rodinku rozhodně doporučujeme. 

    M&M 

    #zkusenosti_tlakomer_veroval

    marketa128
    16. říj 2018    Čtené 402x

    Rozvíjet se hravě/zdravě? S Country dekou od Canpol babies to jde snadně

    Píská to, šustí to, chrastí to...Co je to? Přeci náš malý Mišák lišák, jak mu doma s oblibou říkáme na hrací dece Country od značky Canpol babies.

    Tak i na nás se usmálo štěstí a dostali jsme možnost stát se součástí testování zde na Modrém koníkovi. Na vyzkoušení produktu jsme dostali interval 14-ti dní během, kterých jsme měli možnost deku Country náležitě prozkoumat.

    V den začátku testování jsme od rána nedočkavě vyhlíželi kurýra, který nám měl balíček doručit. S Mišákem jsme se po obdržení balíčku a samozřejmě důležité fotodokumentace pustili do rozbalování a skládání. Mišák vedle mě pásl ukázkově koníčky a sledoval, co to mamka dělá, jelikož již během sestavování se ozývaly poutavé zvuky, které toho našeho zvědavce nenechaly klidného. S Mišákem jsme ze tří testovaných druhů měli možnost vyzkoušet verzi Country se zvířátky z farmy . Na první pohled mě velice zaujala její barevnost, celkový design a zpracování, kdy součástí deky je nejenom hrazdička s hračkami ale i zvýšený okraj, jenž má zabránit svévolnému opuštění hracího prostoru (pokud nechcete můžete okraje lehce odepnout, jelikož jsou na suchý zip). Hrazdičku k samotné dece lze připevnit pomocí jednoduchého mechanismu nebo využít deku samostatně. My využívali k naší spokojenosti obě možnosti. 

    Nyní k interaktivním částem hrací deky. Součástí hrazdičky je pět odnímatelných hraček. Čtyři z nich vydávají určitý zvuk, který se spustí za pomocí interakce mezi dítětem a hračkou. Kuřátko na modrém pozadí, průhledné kolečko s kuličkami a tři barevné klíče chrastí (mimo kuřátka jsem tyto hračky sundavala a malému dávala do ručiček a on je náležitě prozkoumával a ke své spokojenosti "ochutnával"). Krémová kravička píská, nicméně tuto hračku, stejně jako včeličku a kuřátko na spodní části hrací deky Mišák sám nevyužil, jelikož nedokázal sám hračky zmáčknout (tři měsíce). Zde jsem ale pomohla já nebo taťka a malý si mohl užít i tento zvuk. Pátou hračkou na hrazdičce je zrcátko, do kterého náš manekýn dokázal s úžasem zírat i několik minut (kladně hodnotím, zejména jeho dostatečnou velikost). Dále na spodní části hrací deky je chrastící mrkev, šustící ouška kravičky a měkké bříško. Jediný zvuk, který mi na dece scházel je nějaká poutavá melodie, která by hrála po stisknutí hračky. Nicméně na všechny zvuky náš malý objevitel reagoval s úsměvem nebo hlasitým žvatláním. Dokázal zde sám strávit i 20 minut, které mamka využila ke skulturnění sebe samotné, domácího prostřední či vypití ranní kávy.

    Poslední bod, který bych zde zmínila je vychytaná manipulační jednotka v podobě super praktického obalu s madlem. Během testování s námi jela hrací deka i na výlet. Contry deka se stala součástí našich každodenních rituálů a poprvé se zde i Mišák sám přetočil ze zad na bříško.

    Děkujeme za tuto možnost testování a za nás rozhodně doporučujeme.  

    M&M