marketa128
16. říj 2018
402 

Rozvíjet se hravě/zdravě? S Country dekou od Canpol babies to jde snadně

Píská to, šustí to, chrastí to...Co je to? Přeci náš malý Mišák lišák, jak mu doma s oblibou říkáme na hrací dece Country od značky Canpol babies.

Tak i na nás se usmálo štěstí a dostali jsme možnost stát se součástí testování zde na Modrém koníkovi. Na vyzkoušení produktu jsme dostali interval 14-ti dní během, kterých jsme měli možnost deku Country náležitě prozkoumat.

V den začátku testování jsme od rána nedočkavě vyhlíželi kurýra, který nám měl balíček doručit. S Mišákem jsme se po obdržení balíčku a samozřejmě důležité fotodokumentace pustili do rozbalování a skládání. Mišák vedle mě pásl ukázkově koníčky a sledoval, co to mamka dělá, jelikož již během sestavování se ozývaly poutavé zvuky, které toho našeho zvědavce nenechaly klidného. S Mišákem jsme ze tří testovaných druhů měli možnost vyzkoušet verzi Country se zvířátky z farmy . Na první pohled mě velice zaujala její barevnost, celkový design a zpracování, kdy součástí deky je nejenom hrazdička s hračkami ale i zvýšený okraj, jenž má zabránit svévolnému opuštění hracího prostoru (pokud nechcete můžete okraje lehce odepnout, jelikož jsou na suchý zip). Hrazdičku k samotné dece lze připevnit pomocí jednoduchého mechanismu nebo využít deku samostatně. My využívali k naší spokojenosti obě možnosti. 

Nyní k interaktivním částem hrací deky. Součástí hrazdičky je pět odnímatelných hraček. Čtyři z nich vydávají určitý zvuk, který se spustí za pomocí interakce mezi dítětem a hračkou. Kuřátko na modrém pozadí, průhledné kolečko s kuličkami a tři barevné klíče chrastí (mimo kuřátka jsem tyto hračky sundavala a malému dávala do ručiček a on je náležitě prozkoumával a ke své spokojenosti "ochutnával"). Krémová kravička píská, nicméně tuto hračku, stejně jako včeličku a kuřátko na spodní části hrací deky Mišák sám nevyužil, jelikož nedokázal sám hračky zmáčknout (tři měsíce). Zde jsem ale pomohla já nebo taťka a malý si mohl užít i tento zvuk. Pátou hračkou na hrazdičce je zrcátko, do kterého náš manekýn dokázal s úžasem zírat i několik minut (kladně hodnotím, zejména jeho dostatečnou velikost). Dále na spodní části hrací deky je chrastící mrkev, šustící ouška kravičky a měkké bříško. Jediný zvuk, který mi na dece scházel je nějaká poutavá melodie, která by hrála po stisknutí hračky. Nicméně na všechny zvuky náš malý objevitel reagoval s úsměvem nebo hlasitým žvatláním. Dokázal zde sám strávit i 20 minut, které mamka využila ke skulturnění sebe samotné, domácího prostřední či vypití ranní kávy.

Poslední bod, který bych zde zmínila je vychytaná manipulační jednotka v podobě super praktického obalu s madlem. Během testování s námi jela hrací deka i na výlet. Contry deka se stala součástí našich každodenních rituálů a poprvé se zde i Mišák sám přetočil ze zad na bříško.

Děkujeme za tuto možnost testování a za nás rozhodně doporučujeme.  

M&M 

#test_canpol2 

#recenze 

tuto dečku měli obě mé dcery byla super... líbila se mi ta ohrádka kolem dokola.. nejvíce obě děti milovali zrcátko na kytičce.. když jsem ji po 4 letech prodávala na bazárku bylo během prodaní prakticky ihned..

13. říj 2018

Už se teším až ji vytáhnu pro druhé mimčo ☺

13. říj 2018

Ahoj, můžu poprosit o info, jestli můžu deky dát do sušičky? Koupila jsem tuto stejnou od jedné paní a štítek už na ni bohužel není. Díky

27. lis 2018

Začni psát komentář...

Odešli