michaelllas
    Zpráva byla změněna    23. lis 2020    

    Jako máma na rodičovské, která si nemůže dovolit jezdit na celé dny mimo domov, si online kurzy nemůžu fakt vynachválit👍

    Letos jsem o spoustu příležitostí skrz koronavir přišla, ale na druhou stranu jsem další příležitosti dostala 🙂 Mohla jsem absolvovat kurzy a konference, které bych si jinak nemohla z časových a finančních důvodů dovolit. A trošku doufám, že někteří odborníci a organizace u této formy kurzů částečně zůstanou i po překonání téhle šílené doby.

    Jeden z kurzů, který jsem za poslední týden absolvovala je kurz ,,První pomoci dětem“ od paní doktorky Knězkové. A i když jsme si první pomoc nemohli vyzkoušet ,,na živo,, paní doktorka má kurz podaný takovým způsobem, že to vlastně vůbec nevadí 🙂 Já se teď díky kurzu cítím v mnoha věcech jistější a věřím, že bych první pomoc u svých dětí zvládla. I když doufám, že to nebudu opravdu nikdy potřebovat.

    Další část kurzu obsahovala videolekce ,,O miminku“, která obsahuje také spoustu užitečných informací, jakoje výběr pediatra, očkování, monitor dechu, problému i miminek – průjmy, teploty, febrilní křeče… Také samozřejmě první pomoc miminkům – jak provést resuscitaci a jak postupovat např. při vdechnutí příkrmu.

    Pokud nad tímto kurzem také uvažujete, jděte do toho. Nebudete litovat 😉

    A co vy? Už jste někdy absolvovali nějaký online kurz, nebo tento způsob kurzů není nic pro vás?

    #test_comamdelat