michalelka
21. čer 2018
440 

LOVI Krmení s láskou

Musím se přiznat, že tohle testování pro mě bylo a stále je nejvíc rozporuplné. Od začátku, co jsem byla těhotná, tak jsem byla 100% přesvědčená, že budu kojit. No ejhle a ono ne. Bylo a stále je potřeba najít tu nejlepší lahvičku pro našeho Jonáše. Jelikož se malého snažím stále přikládat k prsu, nechci, aby mi lahev kojení úplně zazdila, ale zázraky samozřejmě nečekám od žádné lahve, kterou používáme.. 🙂

Firma LOVI zaslala na testování výrobky dva. Jako první samosterilizující láhev LOVI 150ml 0% BPA Super vent. Najdete ji na jejich webu https://lovicz.cz/kojenecke-lahve/1340-21550samosterilizujicilahevlovi150mlbezbpa-5903407215723.html 

První dojem jsem z ní neměla zrovna nejlepší. Design mě nijak nezaujal a Jonáš po prvním přiložení hltal jako by rok nejedl a samozřejmě tím nahltal spousty vzduchu a večer jsme si spolu užili ve znamení prdů a bolení bříška. Ale abych nebyla úplně nespravedlivá, bylo to nejspíše tím, že je zvyklý na úplně jiný typ. Nyní už se při krmení v klidu i vyprdí, za což jsem moc ráda.

Po týdnu používání musím ocenit tvar savičky, který je pro miminko přirozenější pro úchyt a tvar, který prý připomíná bradavku. Mě to osobně nepřijde, ale rozhodně je jiná než například od firmy Avent, kterou máme doma. Jonda se u ní kolikrát vzteká jako u prsa, kolikrát se i pustí, mléko všude, jen ne v puse.. tak na tom asi něco bude.. Co se týká samotné lahve, nadšená z ní pořád nejsem. Přijde mi zbytečně mohutná a šroubování mi skoro vždycky ujede. Toho si všimnu vždy při míchání, hlavně v noci.. 😀 Nejspíše je to kvůli sterilizaci, ale určitě by to šlo vyřešit i lákavějším vzhledem. Jsem ženská a tohle mě hned po funkčnosti zajímá nejvíce.

Nejvíce však lahvičku ocením na cestách, kdy ji mohu vysterilizovat v mikrovlnce a nemusím s sebou tahat ½ kuchyně a alchymie na namíchání kojeneckého mléka. A taky v noci. Je u ní skvěle slyšet, jestli syn saje anebo se zasekl díky nějaké hrudce a i když jsem v polospánku, tak se tak lépe orientuji. Jen u toho nesmím Jonáše zkoušet vyfotit.. s bleskem.. za odměnu jsem měla vedle sebe naštvaný mimino, který nechtělo spát.. 😀

Ale zpět ke sterilizaci. Na první dobrou jsem se sekla na sestavení lahvičky, abych neudělala něco špatně. Návod je obrázkový a „blbuvzdorný“, stejně mi to docela dlouho trvalo. Část byla uvedena na přiloženém návodu a další na etiketě krytu lahvičky. Budiž mi omluvou, že jsem se vážně dlouho nevyspala, což zná každá máma. 

Kdybych měla lahev hodnotit na body, dala bych jí 8 z 10. Nejvíc ubírá , "protýkání" při sání, mohutnost a tvar, který pro mě není dvakrát pohodlný. Ale Jondovi se očividně zamlouvá, tak nechci dávat méně.

Další produktem, který jsme dostali na testování, byly dva dudlíky, přesněji tedy šidítko 0-3m silikonové dynamické LOVI Marine https://lovicz.cz/siditka/876-228192282022821siditkosilikonovedynamickelovimarine2ks-5903407228198.html 

A tady bych moc ráda napsala, jak se po něm Jonáš drápal a konečně jsme našli dudlík, který by mu vyhovoval. Bohužel se tak nestalo, a tak ani 356 varianta dudlíku vzala za své.

Ale určitě bych chtěla vyzdvihnout design, který má firma LOVI opravdu vychytaný a dudlíky jsou rozkošné. Osobně si myslím, že si vybere každý.

Šidítko má stejně jako savička na silikonu takové menší hrbolky, které mají připomínat máminu bradavku, ale to osobně neposoudím. Škoda, doufala jsem, že tentokrát to fakt vyjde. Sice je pro miminka do tří měsíců, ale zkusím ho malému šoupnout i později a třeba se chytne. Ale těžko říct, zatím víc vede ruka, plena, mámin prst a cokoliv, co by do pusy přijít nemělo.

Kdyby Vás zajímalo cokoliv o klinických testech, složení, tak vše najdete na firemním webu https://lovicz.cz/  a kdyby Vás zajímalo cokoliv, co jsem zapomněla napsat, tak se ozvěte, ráda vše doplním.

Děkuji @konik_testuje za možnost vyzkoušení a rozšíření sbírky lahviček a firmě Lovi #test_lovi , že spolupráci nabídla.

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli