milik24
18. dub 2017
1578 

Malý průvodce letními tábory 2017

Léto už se nezadržitelně blíží a vy možná přemýšlíte, na jaký tábor děti pošlete. I v letošním roce je pro ně připraveno široké spektrum prázdninových pobytů, od těch pro nejmenší, přes speciální, až po rekreaci u moře. Chcete vybrat svému dítku tábor na míru, na který bude ještě dlouho vzpomínat? Připravili jsme pro vás jednoduchý přehled, díky kterému se v letošní nabídce rychle zorientujete.

Klasické tábory jsou vhodné pro děti všech věkových kategorií, které hledají zpestření prázdnin se spoustou zážitků uprostřed přírody. Vyzkoušejte například tábor s organizací Medusa, na kterém si vaše dítě bude moci libovolně volit aktivity a program, který se jim bude nejvíc zamlouvat. V nabídce jsou dva turnusy.

Pokud máte malé dítě, které touží objevovat svět, přihlaste ho na tábor pro nejmenší. Tyto akce jsou určené pro děti od 4 do 10 let a od běžných táborů se liší především tím, že se o děti stará více dospělých a děti nejsou fyzicky přetěžovány, takže vaše ratolest bude mít zajištěný individuálnější přístup a dostatek péče. Můžete vybírat z pestré nabídky různých témat, například Mimoňové, Angry Birds nebo Scooby Doo.

Máte doma akčního kluka nebo holku? Vyzkoušejte adrenalinový tábor, který naplní jejich představy o dobrodružství. Díky velkému množství aktivit zapomene vaše dítko na čas a možná se mu ani nebude chtít domů.  Dobrým tipem je například Březová, kde mají děti k dispozici lanové centrum.

Těšíte se, až s partnerem strávíte romantickou dovolenou ve dvou u moře, ale chcete zdravý vzduch a slanou vodu dopřát i svému potomkovi? Vyberte si z nabídky táborů v přímořských letoviscích. Například s cestovní kanceláří Topinka se vaše dítko může vypravit do Chorvatska, Černé hory, Španělska a dalších jižanských destinací.

Chcete, aby se vaše ratolest vzdělávala zábavnou formou i během prázdnin? Vyzkoušejte jazykový tábor, na kterém si dítě vyzkouší, jaký je to pocit, když musíte komunikovat v cizím jazyce. V dnešním době se mu tato zkušenost jistojistě bude hodit. Jednou z možností je třeba jazykový tábor pro začátečníky a středně pokročilé v rekreačním středisku Kymevo Hrachov

Nechcete své dítko opustit ani na minutu z dohledu a rádi se s ním vrátíte do dětských let? V současnosti existují i tábory pro rodiče s dětmi, na kterých si v klidu užijete rodinnou dovolenou ve společnosti ostatních dospělých  a vaše děti si mezitím zpestří zábavu se svými vrstevníky. Vybrat si můžete třeba z bohaté nabídky rekreačního střediska Orientka. Tento typ táborů už také řeší maminky na našem diskusním fóru

Váš teenager už odmítá jezdit s vámi na dovolenou, ale nechcete ho doma nechat samotného? Řešením může být tábor pro teenagery v podobě pobytu u moře, klasického táboru nebo adrenalinového kempu.

Nevybrali jste? Možná vás zachrání některý ze speciálních táborů určený pro mladé výtvarníky, milovníky koní, vědátorky, tanečníky, herce, cyklisty a další.

Zdroj: pixabay.com

#volny_cas #vychova_vzdelani

Začni psát komentář...

Odešli