mirtha
10. čer 2020
232 

MANUFAKTURA naše srdeční záležitost ❤️

Měla jsem velkou radost, že nás vybrali na testování dětské kosmetiky od MANUFAKTURY. 

MANUFAKTURA se u nás zabydlela už dávno a to nejen díky své kvalitní kosmetice, ale má pro mě přidanou hodnotu i díky těmto věcem:
🇨🇿 jedná se o českou společnost se sídlem v Praze, která spolupracuje převážně s českými dodavateli surovin a produktů,
🌹většina přípravků obsahuje vysoký poměr přírodních ingrediencí (97-99%),
🐰 kosmetika není testována na zvířatech a získali mezinárodně uznávaný certifikát Human Cosmetics Standart,
🌱většina kosmetiky je 100% vegan, až na výjimku, kdy je ze živočišných ingrediencí využíván včelí vosk a lanolín,
🌍 Manufaktura podporuje udržitelnost a celkovou ohleduplnost k přírodě,
🤝dlouhodobě podporuje dobročinné akce, z nichž nejvíce spolupracuje s nadací Via.

Balíček k testování obsahoval: Jemný vlasový šampon, Jemnou mycí & koupelovou emulzi, Jemný krém na tvář a tělo a Pečující olej. Vše bylo zabalené v krásné papírové tašce a jako bonus bylo přidáno roztomilé pexeso.

Celkový dojem z balíčku byl parádní. Lahvičky mají pastelové barvy a jsou ozdobené zvířátky. Samy osobě mohou být krásným doplňkem koupelny. Klukům se na první pohled moc líbily.

A teď k samotným výrobkům:

Jemný vlasový šampon (s ovesným olejem a panthenolem) u nás zabodoval na první pohled. Ze všech výrobků voní nejkrásněji. Při mytí stačí jedno zmáčknutí, aby šampon hezky pěnil. Kluci hlásili, že při mytí neštípe v očičkách, (ale cíleně jsme to nezkoušeli 😁). Vlásky po něm krásné voní a jsou hebké.

Jemná mycí & koupelnová emulze (s mandlovým a ovesným olejem). Toto testování bylo trošku výzva, protože starší syn má sklon k ekzému. S radostí mohu říct, že emulze na pokožku působí bez jakýchkoliv problémů a můžeme ji zařadit mezi naše oblíbené výrobky.

Pečující olej (s mandlovým, meruňkovým a ovesným olejem). Upřímně olej běžné moc nepoužíváme, ale s přicházejícím létem se to možná změní. V rámci testování jsme ho samozřejmě otestovali. Krásně voní a zanechává pokožku jemnou a hydratovanou.

Jemný krém na tvář a tělo (s mandlovým a ovesným olejem). Mazání obličeje krémem se stalo našim každovečerním rituálem. Šikovné pumpování na lahvičce umožňuje, aby si krém kluci nanášeli sami. Předhánějí se, kdo se bude mazat první. Krém krásně voní, hezky se vstřebává a zanechává pokožku jemnou a voňavou. Tento produkt se určitě u nás zabydlí natrvalo.

Kosmetika od MANUFAKTURY je opravdu skvělá. Děkujeme moc za možnost testování.❤️

#test_manufaktura #zkusenosti_manufaktura_babyfriendly

Chtěla bych se zeptat mohu používat aj když máme atopicky ekzem .Dekuju

12. čer 2020
mirtha
autor

@julijedusikova Ahoj 🙂 , necítím se úplně erudovaná na tohle odpovědět, ale vzhledem k tomu, že starší syn trpí lehkou formou atopického ekzému a už třetí týden bez jakýchkoliv obtíží a bez známek podráždění, používáme všechny zmíněné produkty, řekla bych že ano. Kosmetika obsahuje ovesný a mandlový olej, jenž blahodárně působí na ekzematickou pokožku. A dále má přírodní složení bez obsahu sulfátů, parabenů, ropných olejů či alergenních parfémů. 🙂

12. čer 2020

Začni psát komentář...

Odešli