miskamysicka
26. únor 2019
347 

Voňavé testování se Silanem

Na úvod bych ještě jednou chtěla poděkovat Modrému koníkovi za možnost zúčastnit se tohoto testování. 🤗

Už když jsem balík přebírala od dopravce, tak krásně voněl i přes to, že krabice byla zalepená a produkty v ní byly obalené v bublinkové fólii! 

Ještě ten den jsem se do testování vrhla, a to s modrými perličkami ,,Supréme perfume pearls”. Držela jsem se návodu na obalu a do pračky dala jedno plné víčko perliček.

Po vyprání jsem vůni nijak intenzivně necítila a když jsem prádlo sbírala už suché, nebyla cítit vůbec žádná vůně. Z toho důvodu jsem při dalším praní s těmito perličkami dala do bubnu pračky 2x takovou dávku a vůně byla o dost intenzivnější. 👍 

Po celou dobu testování na mě dohlížela ta nejpřísnější kontrolorka - dcera Ema. 😃

Ještě ten den jsem vyzkoušela aviváž ,,Silan Sensitive”, ve které jsem vyprala, pochopitelně, prádlo dcery Emy (9 měsíců). Prádlo bylo cítit klasickou jemnou vůní, kterou měly zatím všechny námi vyzkoušené aviváže s názvem ,,Sensitive”, takže svůj úkol plní.

Druhý den jsem se vrhla na praní s aviváží ,,Silan aromatherapy - Coconut water scent & minerals”. Už když jsem po vyprání otevřela pračku, doslova mě pohltila svěží vůně kokosu a při věšení jsem potom ke každému kousku prádla MUSELA čichat! 😁 Vůně se na prádle držela i při žehlení, takže jsme ji určitě neměli naposledy.

Jako další byla na řadě aviváž ,,Silan Supréme - Romance” a u té bych chtěla vyzdvihnout její trefný název ,,Romance” - romantika. Nádherná, jemná a přitom intenzivní vůně květin! Tady jsem navíc prádlo poprvé po zimě pověsila na balkón, takže o to víc nám potom prádlo doma vonělo. 

V téhle aviváži jsem prala i svůj župan a deku, kterou máme v obýváku na gauči a ještě dnes obojí nádherně voní. Opravdu božská vůně a úžasná výdrž!

Jako poslední, páté, byly na řadě fialové perličky “Silan supréme perfume pearls”, které nádherně voněly už samy o sobě. 

Již při vyndavání vypraného prádla z pračky jsem se rozplývala nad tou nádhernou vůní! Za nás tyto perličky opravdu TOP ze všech 5 testovaných produktů! 👍👍 Perličky voní přesně tak, jak si já představuji ideální vůni prádla. Intenzivně a trochu jako parfém. Pro mě zkrátka, jako dělané.

Kdybych měla napsat, který z produktů mi voněl nejméně, byly by to modré perličky. Naopak, nejvíce mi voní fialové perličky, které si určitě budeme dál kupovat. 👍

#test_silan #recenze

Fialové perličky máme také a dávám do praní slovy 15kuliček a vše nádherně voní!!!Celé víčko je zbytečné😉.Za mě jsou top😀

18. únor 2019

@etinka Já dávám víčko a půl, jinak to na mě prostě voní málo. 😂 Jsem na to voňavý prádlo trochu úchyl. 🙈😁

18. únor 2019

@miskamysicka to je ale pak celkem drahe prani s 1 a pul vickem 🙊

26. únor 2019

Začni psát komentář...

Odešli